جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

ابن ابی یعفور

0
0
404

رأيتُ عِند أبيعبدِاللّه عليه السلام ضَيفا، فقامَ يَوما في بعضِ الحَوائج، فنَهاهُ عن ذلكَ، وقامَ بنفسِهِ إلى تلك الحاجةِ، وقالَ عليه السلام: نَهى رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم عَن أن يُستَخدَمَ الضَّيفُ.

در خانه‏امام‏صادق علیه‏السلام یك میهمان را دیدم؛ روزی او برای انجام كاری برخاست، حضرت به او اجازه نداد و شخصا آن كار را انجام داد و فرمود: رسول خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم از به كار گرفتن میهمان، نهی فرموده است.

منبع: الكافی: 6 / 283 / 1 منتخب میزان الحكمة: 342

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری