جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

عمروبن شعیب - از قول پدرش از جدّش -

0
0
511

اغتَبتُمُوهُ، فقالوا: يا رسولَ اللّه، إنّما حَدَّثْنا بما فيهِ ! قال: حَسبُكَ إذا ذَكَرتَ أخاكَ بما فيهِ.

آنان در حضور پیامبر خدا صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم از مردی سخن به میان آوردند و گفتند: باید غذا را در دهانش بگذارند و جهاز شترش را برای او ببندند. پیامبر صلی‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم فرمود: غیبتش را كردید.عرض كردند: ای پیامبر خدا، ما چیزی را (از معایب) گفتیم كه در او هست ! پیامبر فرمود: (برای غیبت همین) كافی است كه درباره برادرت آن بگویی، كه در او هست.

منبع: الترغیب والترهیب: 3 / 506 / 13، منتخب میزان الحكمة: 436 یعنى به حدّى ناتوان یا تنبل است كه نیاز به كمك دارد، تا به او آب و غذا بدهد و براى مسافرت باید او را بر دوش حمل كند یا بر مركبش سوار شود.

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری