جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

امام صادق علیه ‏السلام

0
0
537

إنّما وُضِعَتِ الزَّكاةُ اِختِبارا للأغنِياءِ ومَعُونَةً لِلفُقَراءِ، ولَو أنَّ الناسَ أدَّوا زكاةَ أموالِهِم ما بَقِيَ مسلمٌ فَقيرا مُحتاجا، ولاَسْتَغنى بما فَرَضَ اللّه‏ُ عز و جل لَهُ، وإنّ الناسَ ما افتَقَرُوا، ولا احتاجُوا، ولا جاعُوا، ولا عَرُوا إلاّ بِذُنوبِ الأغنياءِ.

زكات به منظور آزمودن توانگران و كمك به مستمندان وضع شده‏است. اگر مردم زكات اموال خود را می‏پرداختند، هیچ مسلمانی نیازمند نمی‏ماند و به سبب آنچه خداوند عز و جل برای او واجب كرده است بی‏نیاز می‏شد. مردم، فقیر و نیازمند و گرسنه و برهنه نشدند مگر به سبب گناهان ثروتمندان.

منبع: الفقیه: 2 / 7 / 1579 منتخب میزان الحكمة: 246

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری