جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

الإمامُ علیٌّ علیه السلام

0
0
572

أتِمُّوا برسولِ اللّه ِ صلی الله عليه و آله حَجَّكُم إذا خَرَجْتُم إلی بَيتِ اللّه ِ، فإنَّ تَرْكَهُ جَفاءٌ ،وبذلكَ اُمِرْتُم، (وأتِمُّوا) بالقُبورِ الّتي ألْزَمَكُمُ اللّه ُ عزّوجلّ حَقَّها وزِيارَتَها، واطلُبوا الرِّزقَ عِندَها.

هرگاه به زیارت خانه خدا رفتید با [زیارت]پیامبر خدا صلی الله علیه و آله حجّ خود را كامل كنید كه ترك زیارت رسول خدا جفای به اوست؛ شما به این كار فرمان دارید و حجّ خود را با زیارت قبوری كه خداوند حقّ و زیارت آنها را بر شما لازم كرده است كامل گردانید و از [بركت وجود]این قبرها روزی بطلبید.

منبع: الخصال: 616/10.

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری