جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

ارتباط با دختر به قصد نهی از منكر!

0
0
1639

با دختري آشنا شدم و شماره‌ام را داده و مدتي با وي صحبت می‌کردم. اما بتازگي پدر و مادرش باخبر شدند البته من فقط امر به معروف و نهی از منکرش می‌کردم مثلا از تمام پسرها، دور نگه‌اش مي‌داشتم. حالا خیلی می‌ترسم لطف کنید کمکم کنید باید چیکار کنم از آبروی خانوادم می‌ترسم.

خدمت شما عرض شود ارتباط شما با دختر بدون هدف و قصد منطقی و مناسب، هم باعث آسیب های شخصیتی به شما و هم به طرف مقابلتان می شود  به هر حال در این انتقالات و گفت و گوها، احساسات و عواطف مثبت هم منتقل می شوند و شما از هدف اصلی باز مانده و خود را در بند احساسات و عواطف غیر منطقی قرار خواهید داد.
بر فرض اینکه اصلا خانواده این دختر متوجه این موضوع نمی شدند آیا به این فکر نمی کردید که هدف من از این رابطه چیست؟ ما در جامعه خیلی از افراد را می بینیم که منحرف هستند ولی باید شماره شخصی بدهیم؟ و آیا اصلا امر به معروف و نهی از منکری که خود به تدریج باعث منکر و به گناه افتادن باشد، توجیی و سرپوشی برای گفت و گو با نامحرم نیست؟
به هر حال در موقعیت شما و ایشان، این کار نه تنها ایشان را نهی از منکر نمی کرد بلکه با وابستگی عاطفی شما و ایشان دچار منکر دیگری می شدید اگر هدفتان ادامه رابطه است و بعد ازدواج، طبق آمار بیشتر پسرهایی که ازدواجشان با دوستی شروع شده بعد از  کاهش احساس یعنی دو سال بعد از زندگی زناشویی به مشکلاتی مانند بدبینی و وسواس فکری نسبت به همسرشان خواهند شد. از طرفی شما که اطلاعات منفی درباره این دختر دارید که اصلا کار اشتباهی است اگر فرضیه ازدواج را دنبال کنید. پس فرضیه ای باقی نمی ماند که شما در این رابطه دنبال کنید. پس با سرعت ارتباط را قطع کرده و تمام محرک های بیرونی که باعث یادآوری شما و ایشان می شود مانند شماره و.... را از بین ببرید و در صورت اصرار ایشان، شما هیچ گونه مسولیتی نداشته و ایشان در اولین فرصت باید با مشاور آگاه و با تجربه ای صحبت داشته و مسیر صحیح زندگی را یاد یگیرند.

(برگرفته از مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی)

مشاوره و خانوادهجوانان و نوجوانان

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری