جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

وسواس فکری در زمینه اعتقادات

0
0
1046

يك روز اعتقادم خيلي قوي مي شود و وجود خدا را در نمازم بسيار واضح حس مي كنم روز بعد شك و ترديد زيادي وجودم را فرا مي گيرد. خيلي از راههاي اثبات وجود خدا را و پيامبران و... را فراوان خوانده ام اما باز ته دلم به خدا كه مي رسم مي گويم خورشيد و ماه و... ممكن است تصادفي باشند و اين افكار بسيار آزارم مي دهد.

با توجه به متن ارسالی، شما دچار وسواس فکری در زمینه اعتقادات شده اید. زیر بنای وسواس فکری اضطراب است و شما باید ریشه اضطراب را در گذشته خود رد گیری کنید. شما باید بدانید که وسواس فکری در هر نوعی یک نوع اختلال روانی است و شاید شکل ظاهری آن متفاوت باشد. مثلا فردی که در مهمانی دچار وسواس فکری نسبت به این موضوع دارد که چاقوی میوه خوری را به بغل دستی خود بزند و یا راننده ای که همیشه فکر می کند فردی را در کوچه یا خیابان زیر ماشین کرده است، با شما از نظر اصل اختلال یکسان است و درمان یکسانی دارد. بنابراین شما در اولین فرصت به مرکز مشاوره حضوری رفته و درباره وسواس تان مراحل درمانگری را پیگیری کنید اما به طور اورژانسی راهکارهای زیرا را انجام دهید:

۱-  سعی کنید برای کاهش اضطراب و استرس ورزش را مخصوصا در جمع شروع کنید.
۲- بدانید که شما تنها نیستید که دچار این وسواس هستید خیلی ها هستند که فکر می کنند در حال توهین به مقدسات هستند و یا در ذهنشان شک و تردید نسبت به مذهب وارد می شود در حالی رفتار بسیار خوب و خدایی دارند.
۳- هنگام هجوم این افکار، شما باید فریاد ذهنی بس است و یا stoping به افکار بزنید و موقعیت فیزیکی خود را تغییر دهید و یا توجه گردانی به موضوع دیگر کنید مثلا از شماره ۳۴۵۲ سه تا سه تا بشمارید و تا عدد یک برسید.
۴- سعی کنید بیشتر در جمع باشید و سعی کنید به جمع توجه کنید.
۵- از آنجا که ما قادر به کنترل همه افکار خود نیستیم لذا با افکار منفی و خودسرزنشی و یا افکاری که به شما برچسب گناهکار بودن و یا کافر شدن نسبت می دهد مبارزه کنید و به آن ها اهمیت ندهید.
۶- سعی کنید نقاط مثبت و خوبی های خود را نوشته و مرور کنید و به خود احترام بگذارید.
۷- شما هیچ وظیفه و تکلیفی نسبت به این گونه افکار ندارید پس اهمیت ندهید و تمامی افکاری که برای اثبات و یا نفی و رد خدا در ذهنتان وارد می شود را اهمیت نداده و توجه نکنید و به عنوان یک شبهه جدی و سوال جدی وارد بحث و جدل با خودتان نشوید.

(برگرفته از مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی)

مشاوره و خانوادهمشکلات و اختلالات روانی

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


داپ اَپ اولین پلتفرم کش‌بک در ایران
اگه میخوای از خریدهایی که میکنی، پاداش نقدی دریافت کنی داپ اَپ رو نصب کن.

تبلیغات تصویری