جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

الإمامُ الصّادقُ علیه السلام

0
0
437

ـ لمّا سُئلَ: هل يُكرَهُ المؤمنُ علی قَبضِ رُوحِهِ ؟ ـ: لا واللّه ِ، إنّهُ إذا أتاهُ ملَكُ المَوتِ لقَبضِ رُوحهِ جَزِعَ عِندَ ذلكَ، فيَقولُ لَهُ ملَكُ المَوتِ: يا وَليَّ اللّه ِ لا تَجزَعْ، فوالّذي بَعَثَ محمّدا صلی الله عليه و آله لَأنا أبَرُّ بِكَ وأشفَقُ علَيكَ من والِدٍ رَحيمٍ لو حَضَرَكَ، افتَحْ عَينَكَ فانظُرْ. قالَ: ويُمَثَّلُ لَهُ رسولُ اللّه ِ صلی الله عليه و آله وأميرُ المؤمنينَ وفاطمةُ والحسنُ والحسينُ والأئمةُ من ذُرِّيتِهِم عليهمالسلام فيقالُ لَهُ: هذا رسولُ اللّه ِ و... رُفَقاؤكَ... فما شيءٌ أحَبَّ إلَيهِ مِنِ استِلالِ رُوحِهِ واللُّحوقِ بالمُنادي.

ـ در پاسخ به این پرسش كه آیا مؤمن از جان كندن خود ناراحت می شود؟ ـ فرمود: نه، به خدا، زمانی كه ملك الموت برای ستاندن جانش می آید، او بی تابی می كند. امّا ملك الموت به او می گوید: ای دوست خدا! بی تابی مكن؛ زیرا سوگند به آنكه محمّد صلی الله علیه و آله را برانگیخت، من از پدر مهربانی كه به بالینت بیاید، با تو خوشرفتارتر و مهربانترم. چشمت را باز كن و بنگر. رسول خدا صلی الله علیه و آله و امیرمؤمنان و فاطمه و حسن و حسین و امامان از نسل آنها، علیهمالسلام، در برابرش نمایان می شوند و به او گفته می شود: این رسول خدا و... رفیقان و همرهان تو هستند... در این هنگام، چیزی برای او خوشتر از این نیست كه جانش ستانده شود و به منادی بپیوندد.

منبع: الكافی: 3/127/2.

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری