شما در نسخه قدیمی لام‌تا‌کام هستید نسخه جدید
جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
از نسخه‌ی هوش مصنوعی لام تا کام دیدن فرمایید؛ دنیای جدیدی منتظر شماست! لام تا کام هوشمند

الإمام علیّ علیه السلام

0
0
538

إنَّ الدُّنيا دارٌ مُنِيَ لَهَاالفَناءُ ولاِءَهلِها مِنهَا الجَلاءُ، وهِيَ حُلوَةٌ خَضراءُ، وقَد عَجِلَت لِلطّالِبِ وَالتَبَسَت بِقَلبِ النّاظِرِ، فَارتَحِلوا مِنها بِأَحسَنِ ما بِحَضرَتِكُم مِنَ الزّادِ، ولا تَسأَلوا فيها فَوقَ الكَفافِ، ولا تَطلُبوا مِنها أكثَرَ مِنَ البَلاغِ.

امام علی علیه السلام: دنیا، سرایی است كه برای آن، نیستی رقم خورده است و برای اهلش رخت بربستن از آن. دنیا، شیرین و دل پذیر است و شتابان به سراغ خواهانش می رود و به دل بیننده می نشیند. پس با بهترین توشه ای كه در اختیار دارید، از دنیا بكوچید و در آن، بیش از كفاف مخواهید و از آن، بیش از آنچه شما را به مقصد می رساند، نطلبید.

منبع: مُنِیَ له: أی قُدّر (لسان العرب: ج 15 ص 292 «منی»). / نهج البلاغة: الخطبة 45، روضة الواعظین: ص 482 وفیه «مضى» بدل «مُنی»، غرر الحكم: ح 3697، بحار الأنوار: ج 72 ص 68 ح 28.

500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری