شما در نسخه قدیمی لام‌تا‌کام هستید نسخه جدید
جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
از نسخه‌ی هوش مصنوعی لام تا کام دیدن فرمایید؛ دنیای جدیدی منتظر شماست! لام تا کام هوشمند

طرح مدیریت و ساختار اداری نوین شهرستان بم


0
0
425
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده شورای عالی اداری
تاریخ تصویب1382/11/04
شناسه2B9628B7-4F6C-45EE-9B82-6157183241F6
وضعیتمنسوخ نشده
شماره ابلاغیه231196/1901
تاریخ ابلاغیه1382/12/09

231196/1901 9/12/1382 عنوان مصوبه: طرح مدیریت و ساختار اداری نوین شهرستان بم
سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی کشور ـ وزارت مسکن و شهرسازی
موضوع طرح مدیریت و ساختار اداری نوین شهرستان بم در جلسه مورخ 4/11/1382 شورای عالی اداری مطرح و مقرر گردید: (در زمینه فضاهای فیزیکی مورد نیاز ادارات شهرستان بم) بند یک مصوبه به شرح زیر جهت لحاظ‎کردن در طراحی و بازسازی شهرستان بم به ستاد بازسازی شهرستان مذکور اعلام گردد:
الف) طراحی فضاهای فیزیکی مورد نیاز ادارات شهرستان بم به نحوی باشد که کلیه ساختمان‎ها و فضاهای اداری حداکثر در دو منطقه شهری که امکان دسترسی سریع و آسان برای شهروندان فراهم باشد، تجمیع گردد.
ب) در طرح جامع توسعه شهری، توسعه مجتمع اداری متناسب با آن پیش‎بینی شود.
ج) ساختمان‎ها و فضاهای مشترک در مجتمع اداری به گونه‎ای پیش‎بینی شود که نیازهای کلیه واحدهای اداری شهرستان تأمین گردد و از تکرار این گونه فضاها اجتناب شود.
د) ساختمان‎های اداری متناسب با استانداردهای جا و مکان و فضاهای اداری با چیدمان و جانمایی متناسب با فرآیندهای ارتباطی بین واحدهای مختلف طراحی شود. (موضوع دستورالعمل شماره 178 سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی کشور) ‎‎‎ه‍( ساختمان‎ها و تأسیسات مربوط به مجتمع اداری بر اساس اصول مدیریت امکانات ? FM ‎‎‎ نسبت به مستندسازی ساختمان‎ها، تأسیسات، ارتباطات،‌ شبکه زیرساخت و روش‎های تعمیر و نگهداری و تشکیل بانک‎های اطلاعاتی و سایر مؤلفه‎های مربوط طراحی و اجراء شود.
و) مجتمع به نحوی طراحی و تأسیس گردد که امکان ارتباط و تعامل تمامی‌واحدهای اداری مستقر در مجتمع‎ها از طریق شبکه رایانه‎‎ای کارآمد داخلی (اینترانت) با سرعت مناسب و همچنین ارتباط با دیگر شبکه‎های رایانه‎ای خارج از مجتمع برای انجام مأموریت‎ها و وظایف محوله به ویژه خدمات‎رسانی سریع و صحیح به مردم فراهم گردد.
ز) مالکیت ساختمان‎ها و فضاهای اداری و مشترک مجتمع با دولت است و یک نفر نماینده از طرف فرمانداری بر ‎‎‎ بهره‎برداری و نگهداری آن نظارت و مدیریت می‎کند.
ح) وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات از طریق شرکت مخابرات استان کرمان موظف به طراحی و نصب خطوط و تجهیزات پُرسرعت اختصاصی برای اتصال شبکه رایانه‎ای مجتمع‎های اداری با نقاط دیگر شهر (مراکز خدمات‎رسانی الکترونیک و یا پایگاه‎های اطلاع‎رسانی) و سایر مراکز می‎باشد.

‎‎‎
محمد ستاری‎فر معاون رییس جمهور و دبیر شورای عالی اداری


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری