جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام

قانون مجازات مرتکبین قاچاق


0
0
436
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1307/12/16
شناسهA43C6D0D-AB86-43DE-BE9B-9BAB6BE41B96
تبصره2
ماده12
وضعیتمنسوخ نشده
شماره ثبت روزنامه رسمی117
شماره چاپ2
شماره دوره7
شماره جلد1
شماره صفحه142

‌قانون مجازات مرتکبین قاچاق ‌مصوب 16 اسفند ماه 1307 ‌ماده 1 - هر کس در مورد مالی که موضوع عایدات دولت است یا مشتقات آن مرتکب قاچاق شود (‌اعم از اینکه عایدات مزبوره بر طبق قانون‌مخصوص تصویب و یا در ضمن بودجه کل مملکتی صریحاً منظور و تصویب شده باشد) علاوه بر رد مال یا قیمت آن به تأدیه دو برابر عایداتی که برای‌دولت مقرر بوده و به حبس تأدیبی از سه ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
‌شروع به جرم قاچاق علاوه بر ضبط مال و نصف جزای نقدی فوق موجب محکومیت به سه ماه تا یک سال حبس تأدیبی خواهد بود.
‌تبصره - اشخاصی که به تأدیه مال و جریمه نقدی قادر نباشند علاوه بر حبس فوق در مقابل هر یک تومان یک روز حبس خواهند شد ولی در هر‌حال مدت این حبس نباید از پنج سال تجاوز نماید.
‌ماده 2 - واحد موضوع قاچاق در صورتی که به موجب قوانین مربوطه معین نشده باشد بر طبق نظامنامه‌های وزارت مالیه معین خواهد شد و‌جریمه مقرره در ماده (1) عبارت از دو برابر عایدی است که از قاچاق هر واحد یا اجزاء هر واحد برای دولت مقرر است و در هر صورت میزان جریمه‌برای اولین واحد موضوع قاچاق یا اجزاء آن کمتر از پنج تومان نخواهد بود.
‌تبصره - در مشتقات از مال موضوع قاچاق دو برابر فوق‌الذکر متناسب با میزان واحد اصلی است که در آن مشتقات از مال موضوع قاچاق موجود‌می‌باشد و به موجب نظامنامه وزارت مالیه معین خواهد گردید.
‌ماده 3 - هر یک از مأمورین وصول عایدات دولت می‌توانند برای کشف قاچاق و توقیف جنس در امکنه مظنونه تفتیش کنند ولی تفتیش در منازل‌اشخاص باید به وسیله مأمورین مخصوصی که از طرف وزارت مالیه برای این امر مجاز می‌باشند و با حضور نماینده پارکه و یا نماینده او یا کمیسر پلیس‌محل یا نماینده او یا کدخدای محل به عمل آید.
‌تفتیش در منازل اشخاص بعد از غروب تا طلوع آفتاب ممنوع است - تفتیش در امکنه مظنونه و منازلی که طرف سوء‌ظن است باید با حضور صاحبان‌امکنه و منازل به عمل آید و در صورت عدم حضور آنها با حضور لااقل دو نفر شاهد.
‌ماده 4 - پس از کشف قاچاق مأمورین کشف موظفند مال قاچاق را بسته و مهر و موم نمایند هر گاه کسی غیر از مأمورین صالحه مهر و موم را بشکند‌یا فک نماید مشمول ماده 113 از قانون مجازات عمومی خواهد بود.
‌ماده 5 - مأمورین وصول عایدات می‌توانند با تصویب رییس ایالتی یا ولایتی با کسی که مرتکب قاچاق شده ارفاق نموده و از او قبول کنند که‌جریمه و عین مال موضوع قاچاق یا در صورت نبودن عین مال قیمت آن را پرداخته و از تعقیب جزایی در محاکم عدلیه معاف شود مشروط بر اینکه اولا‌این ارفاق بیش از یک مرتبه نسبت به یک نفر به عمل نیاید و ثانیاً مرتکب به علت قاچاق سابقه محکومیت نداشته باشد - به اداره گمرک نیز اختیار‌ارفاق داده می‌شود و عمل به آن اختیار مشروط به دو شرط فوق‌الذکر نخواهد بود وصول مبلغی که موافق این ماده تعهد پرداخت آن شده با مأمورینی‌است که مطابق نظامنامه مخصوص از طرف وزارت مالیه معین می‌شود مأمورین فوق می‌توانند موافق اصول محاکمات حقوقی راجع به اجراء احکام‌محاکم مبلغ تعهد شده را به حیطه وصول درآورند ولو اینکه مرتکبین مطابق قوانین تابع محاکم اختصاصی باشند.
‌ماده 6 - جز در موارد ارفاق مذکور در ماده فوق مأمورین کشف قاچاق موظفند پس از ضبط مال قاچاق شده و تنظیم صورت‌مجلس دوسیه را برای‌تعقیب به مقامات صالحه بفرستد.
‌ماده 7 *>>‌پاورقی: ماده 7 به موجب قانون 11 خرداد ماه 1308 تفسیر شده و بعداً همان ماده تفسیریه به موجب قانون 24 تیر ماه 1309 نسخ‌شده است.


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی