جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام

قانون اصلاح مواد 24 و 25 قانون مجازات عمومی


0
0
251
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1310/02/11
شناسهA3F71004-86DE-4314-9FBA-FD035A0CE722
وضعیتمنسوخ شده
شماره ثبت روزنامه رسمی722
شماره چاپ2
شماره دوره8
شماره جلد1
شماره صفحه13

‌قانون اصلاح مواد 24 و 25 قانون مجازات عمومی ‌مصوب 11 اردیبهشت ماه 1310 شمسی (‌کمیسیون قوانین عدلیه) ‌ماده 24 - در مورد جرائم عمومی حکم تکرار جرم درباره اشخاص ذیل جاری است اعم از این که محکمه حاکمه عمومی باشد یا اختصاصی:
1 - کسی که به حکم لازم‌الاجرا محکوم به جزای جنایی شده و در ظرف ده سال از تاریخ اتمام مدت مجازات مجدداً مرتکب جنحه مهم و یا جنایتی‌گردد اعم از این که حکم سابق اجرا شده یا نشده باشد.
2 - کسی که به حکم لازم‌الاجرا محکوم به حبس تأدیبی بیش از دو ماه شده و در ظرف پنج سال از تاریخ اتمام مدت مجازات مرتکب جنحه مهم یا‌جنایت گردد خواه حکم سابق اجرا شده یا نشده باشد.
‌ماده 25 - در موارد تکرار جرم به طریق ذیل رفتار می‌شود:
1 - اگر مجرم فقط یک سابقه محکومیت جنایی یا جنحه داشته باشد مجازات او بیشتر از حداکثر مجازات جرمی است که دفعه دوم مرتکب شده بدون‌این که از حداکثر آن مجازات به علاوه نصف تجاوز کند مگر آن که مجرم مرتکب نظیر همان جرم سابق شده باشد که در این صورت مجازات بیشتر از‌حداکثر مجازات جرم دوم خواهد بود بدون این که از دو برابر حداکثر تجاوز نماید.
‌سرقت و اختلاس و ارتشاء و کلاه‌برداری و خیانت در امانت از حیث تکرار جرم نظیر هم محسوب است.
2 - اگر مجرم دو سابقه محکومیت جنایی یا جنحه داشته باشد مجازات او یک درجه تشدید شده یا بیشتر از دو برابر حداکثر مجازات جرم سوم خواهد‌بود بدون این که از سه برابر حداکثر تجاوز نماید.
3 - هر گاه مجرم بیش از دو سابقه محکومیت جنایی یا جنحه داشته باشد مجازات او یک درجه تشدید می‌شود و نباید از دو برابر حداقل مجازات اشد‌کمتر باشد مگر این که دو برابر حداقل بیش از حداکثر مجازات اشد باشد که در این صورت به همان حداکثر محکوم خواهد شد.
‌مجازات کسانی که بیش از دو سابقه محکومیت برای دزدی یا کلاهبرداری داشته باشند حبس موقت با اعمال شاقه است مگر این که قانوناً جزای‌بیشتری برای آنها مقرر باشد و در مورد این اشخاص محکمه باید حکم دهد که محکوم بعد از انقضای مدت محکومیت در یکی از نقاطی که از طرف‌دولت معین می‌شود توقف اجباری نماید - تعیین مدت توقف اجباری به نظر وزیر عدلیه بوده ولی نباید از ده سال تجاوز کند - به علاوه دولت می‌تواند‌حکم محکومیت این محکومین را نیز در همان نقطه اجرا نماید.
4 - هر گاه در حین صدور حکم محکومیتهای سابق مجرم معلوم نبوده و بعداً معلوم شود مدعی‌العمومی که در نزد محکمه حاکمه مأموریت دارد باید‌مراتب را به محکمه اطلاع دهد در این صورت اگر محکمه محکومیتهای سابق را محرز دانست مکلف خواهد بود حکم خود را بر طبق مقررات فوق‌تصحیح نماید.
‌برای اجرای مقررات این قانون محکومیتهای قبل از تصویب آن نیز منظور خواهد شد.
‌تبصره - جرم قاچاق اسلحه و طلا تابع مقررات فوق است.
‌ماده 25 مکرر - مواد 24 و 25 سابق قانون مجازات عمومی نسخ و این قانون از اول خرداد ماه 1310 به موقع اجرا گذارده می‌شود.
‌چون به موجب قانون 24 فروردین ماه 1310 (‌وزیر عدلیه مجاز است کلیه لوایح قانونی را که به مجلس شورای ملی پیشنهاد می‌نماید پس از تصویب‌کمیسیون فعلی قوانین عدلیه به موقع اجرا گذارده و پس از آزمایش آنها در عمل نواقصی را که در ضمن جریان ممکن است معلوم شود رفع و قوانین‌مزبوره را تکمیل نموده ثانیاً برای تصویب به مجلس شورای ملی پیشنهاد نماید) علیهذا (‌قانون اصلاح مواد 24 و 25 قانون مجازات عمومی) که در‌تاریخ یازدهم اردیبهشت ماه یک هزار و سیصد و ده شمسی به تصویب کمیسیون قوانین عدلیه مجلس شورای ملی رسیده است قابل اجراست.
‌رییس مجلس شورای ملی - دادگر


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی