جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام

قانون حفظ امنیت اجتماعی


0
0
219
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1335/12/22
تاریخ امضا1335/12/29
تاریخ انتشار1336/02/15
شناسه3FD212A0-01A5-40E7-839D-80DBF20D38E6
ماده6
بند2
وضعیتمنسوخ نشده
شماره ثبت روزنامه رسمی3562
شماره پرونده44/333
شماره چاپ1
شماره دوره19
شماره جلد1
شماره صفحه3

‌قانون حفظ امنیت اجتماعی ‌مصوب 23 بهمن ماه 1335 ‌ماده 1 - برای حفظ نظم و امنیت عمومی در هر حوزه فرمانداری کمیسیونی به نام (‌کمیسیون امنیت اجتماعی) مرکب از فرماندار - رییس دادگاه‌شهرستان و در صورت نبودن رییس دادگاه شهرستان رییس دادگاه بخش - دادستان - رییس شهربانی و رییس ژاندارمری به ریاست فرماندار تشکیل‌می‌شود.
‌ماده 2 - وظایف کمیسیون مزبور عبارت است از:
‌الف - رسیدگی به عمل شخص یا اشخاصی که در شهرها و دهات مردم را به ضدیت با یکدیگر تحریک نمایند به نحوی که موجبات سلب آسایش‌و اخلال در نظم و آرامش را عملاً فراهم سازند.
ب - رسیدگی به عمل شخص یا اشخاصی که کشاورزان را به تمرد و خودداری از دادن بهره یا امتناع کشت یا جلوگیری از ورود مالک به ملک خود‌یا ممانعت از مداخلات و عملیات او در ملک مطابق حق مالکیت یا به قسمتی که مانع انجام وظیفه مأمورین دولت باشد وادار نمایند.
‌ماده 3 - در موارد مذکور در ماده 2 کمیسیون امنیت اجتماعی فوراً رسیدگی و متخلف را پس از ثبوت تقصیر به دو ماه تا شش ماه اقامت اجباری در‌محلی که کمیسیون تعیین کند به استثنای نقاط بد آب و هوا محکوم می‌نماید. کمیسیون می‌تواند نظر به اهمیت تقصیر و تأثیر آن در اختلال نظم عمومی‌محل قرار اجراء موقت تا صدور حکم نهایی صادر نماید. قرار اجرای موقت در حوزه فرمانداریهای مستقل با تأیید وزارت کشور و در حوزه فرمانداریهای‌تابعه استانداریها با تأیید استاندار به موقع عمل گذاشته می‌شود.
‌ماده 4 - تصمیمات کمیسیون باید فوراً به محکوم‌علیه ابلاغ شود و محکوم‌علیه حق دارد در ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ از تصمیم کمیسیون امنیت‌اجتماعی به دادگاه استانی که عمل در حوزه آن واقع شده شکایت نماید. دادگاه استان فوراً خارج از نوبت با حضور متهم به شکایت مزبور رسیدگی کرده‌رأی مقتضی صادر خواهد نمود طرز رسیدگی دادگاه استان در این مورد مطابق مقررات عمومی خواهد بود و رأی دادگاه استان قطعی و لازم‌الاجراء‌است.
‌ماده 5 - محکومین به حکم قطعی لازم‌الاجراء پس از انقضاء ربع مدت محکومیت می‌توانند تقاضای بخشودگی نمایند. در این صورت پرونده امر‌به دادگاه استان که مرجع رسیدگی پژوهشی است ارجاع می‌شود و رأی دادگاه استان قطعی است.
‌ماده 6 - وزارتین دادگستری و کشور مأمور اجرای این قانون می‌باشند.
‌قانون فوق مشتمل بر شش ماده است در جلسه سه‌شنبه بیست و سوم بهمن ماه یک هزار و سیصد و سی و پنج به تصویب مجلس شورای ملی رسیده‌است.
‌رییس مجلس شورای ملی - رضا حکمت ‌قانون بالا در جلسه 1335.12.22 به تصویب مجلس سنا رسیده است.


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی