جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام

قانون راجع به تجدید نظر کردن در احکام دادگاه عالی انتظامی قضات


0
0
326
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1337/10/09
تاریخ امضا1337/10/27
تاریخ انتشار1337/11/05
شناسه36AD7C29-D946-487B-B3D9-2B0734473F92
تبصره1
ماده4
وضعیتمنسوخ شده
شماره ثبت روزنامه رسمی4067
شماره پرونده2/445
شماره چاپ1
شماره دوره19
شماره جلد1
شماره صفحه40

‌قانون راجع به تجدید نظر کردن در احکام دادگاه عالی انتظامی قضات ‌مصوب 9 دی ماه 1337 ‌ماده 1 - احکام صادره از دادگاه عالی انتظامی قضات در صورتی که مبنی بر محکومیت به درجه 3 و یا بالاتر از آن باشد قابل تجدید نظر است و‌مهلت درخواست تجدید نظر یک ماه از تاریخ ابلاغ حکم می‌باشد.
‌ماده 2 - دادگاه عالی تجدید نظر انتظامی تشکیل می‌شود از پنج نفر از رؤسای شعب و مستشاران دیوان عالی کشور که دارای شرایط عضویت دادگاه‌عالی انتظامی بوده و برای مدت دو سال با رأی مخفی در جلسه هیأت عمومی دیوان کشور انتخاب خواهند شد و دادگاه مزبور پس از استماع عقیده‌دادیار انتظامی رسیدگی و رأی خود را صادر خواهد کرد.
هیأت عمومی دیوان کشور در جلسه فوق یک نفر را هم که واجد شرایط مذکور باشد به عنوان‌عضو علی‌البدل انتخاب می‌نماید تا در صورت عدم حضور یکی از اعضاء اصلی در دادگاه عالی فوق‌الذکر شرکت نماید.
‌تبصره - نسبت به احکام محکومیت به درجه سه و بالاتر از آن که بر طبق قانون متمم سازمان دادگستری مصوب کمیسیون مشترک دادگستری‌مجلسین مورخ (1335.6.17) صادر گردیده و قطعی محسوب بوده ظرف دو ماه از تاریخ اجرای این قانون محکوم‌علیهم می‌توانند تقاضای تجدید نظر‌نمایند.
‌ماده 3 - احکام صادره از دادگاه عالی انتظامی که مبنی بر محکومیت قاضی وکیل دادگستری از درجه سه یا بالاتر از آن باشد در صورت وجود یکی‌از موجبات اعاده محاکمه مذکور در ماده 466 قانون آیین دادرسی کیفری یا ماده 592 قانون آیین دادرسی مدنی قابل درخواست اعاده دادرسی خواهد‌بود و درخواست اجازه اعاده دادرسی به دادگاه تجدید نظر انتظامی تقدیم خواهد شد خواه حکم از دادگاه بدوی و خواه از دادگاه تجدید نظر صادر شده‌باشد و همچنین در مورد تصفیه‌شدگان طبق ماده 23 قانون استقلال کانون وکلاء هر گاه دادگاه بدوی یا تجدید نظر اشتباه مؤثری در رسیدگی کرده باشد‌حکم آن دادگاه نیز قابل اعاده دادرسی خواهد بود و در این مدت مورد محکوم‌علیه می‌تواند از تاریخ اجرای این قانون ظرف دو ماه درخواست اجازه‌اعاده دادرسی به دادگاه تجدید نظر انتظامی قضات تقدیم نماید و در صورت صدور اجازه مرجع رسیدگی دادگاه صادرکننده حکم خواهد بود.
‌ماده 4 - وزارت دادگستری مأمور اجرای این قانون است.
‌طرح قانونی فوق که مشتمل بر چهار ماده و یک تبصره است پس از تصویب مجلس سنا در جلسه سه‌شنبه نهم دی ماه یک هزار و سیصد و سی و هفت‌به تصویب مجلس شورای ملی رسید.
‌نایب رییس مجلس شورای ملی - دکتر موسی عمید ‌قانون بالا در جلسه 1337.8.3 به تصویب مجلس سنا رسیده است.


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی