سلام و درود
متاسفانه، تحقیقات میدانی نشان میدهد که: نه تنها شما، بلکه اکثر ایرانیان از شرایط بد جامعه ی فعلی رضایتی ندارند. و البته به قول مسئولان، اکنون در جنگ نرم (تهاجم فرهنگی و تحریم اقتصادی) به سر می بریم. و از این جهت است که اوضاع کشور آشفته شده و مشکلاتی که شما مطرح نمودید، دامن گیر اکثر جوانان صبور میهن عزیزمان، ایران اسلامی شده است.
اما همه ی این مشکلات، حمل بر شرکت نکردن در انتخابات نیست. زیرا که بنابر آیه ی قرآن که می فرماید: «اِنَّ اللهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَومٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِم: خدا سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، مگر زمانی که تصمیم بگیرند سرنوشتشان رت تغییر دهند.» اگر ما از شرایط خود رضایتی نداریم، باید در راستای بهبودیت بخشیدن به آن، خودمان بکوشیم. و قدم اول را خودمان برداریم. یکی از مهم ترین این گام ها، شرکت در انتخابات، و انتخاب شخص اصلح است.
البته که انتخاب چنین فردی، و رأی دادن به او، نه تنها زندگی دنیایی ما را تحت تاثیر قرار نمی دهد، بلکه در آخرت نیز ما در قبال رأی خود، مسئول هستیم. بنابراین باید در انتخاب خود، دقت کنیم. و اگر خود به تنهایی نتوانستیم فرد اصلح را تشخیص دهیم، بنابر آیه ی قرآن، باید از اهلش بپرسیم: «فَأَسئَلُوا اَهلَ الذِّکرِ اِن کُنتُم لَا تَعلَمُونَ».
اما این نکته نیز حائز اهمیت است که: از چه کسی می پرسیم و با چه کسی مشورت می کنیم؟ آیا او فردی عادل است؟ یا فاسق و منفعت طلب است؟ قرآن در این باره می فرماید: « هرگاه فاسقی برای شما خبری آورد، درمورد آن تحقیق کنید.» و « وَ لَا تَتبَعَانِ سَبیلَ الَّذینَ لایَعلَمونَ: و راه کسانی را که علم ندارند، پیروی نکنید.»
در مجموع از نظر قرآن کریم، نامزدی شایسته و قابل اعتماد است که:
- چاپلوس و اهل تعریف نباشد و از تمجید دیگران لذت نبرد. قرآن : «یُحِبِّونَ اَن یَحمَدُوا بِما لَم یَفعَلُوا: دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه ی وظایف آنها بوده، و انجام نداده اند، مورد ستایش قرار گیرند.»
2.از سرزنش هیچ ملامتگری، هنگام کار درست و حق، نهراسد. قرآن: وَ لَا یَخَافُونَ لَومَهَ لَائِمٍ».
به امید نجات بظهور الحجه ....