مراحل طراحی سایت چیه ؟
https://lamtakam.com/qanda/3796/مراحل-طراحی-سایت-چیه-؟ 3دوستان مراحل شروع طراحی سایت چیه و اینکه چقدر طول میکشه که بتونیم یه حرفه ای بشیم ؟
دوستان مراحل شروع طراحی سایت چیه و اینکه چقدر طول میکشه که بتونیم یه حرفه ای بشیم ؟
دو بخش اصلی در مراحل طراحی سایت قبل از بررسی مراحل طراحی سایت، بد نیست به بررسی دو بخش اصلی در طراحی بپردازیم. به طور کلی طراحی سایت به فرآیندی گفته میشود که یکسری صفحات وب را برای نمایش، ذخیره سازی و تعامل با کاربران طراحی کرده و روی یک میزبان یا هاست قرار میدهند. البته مفهوم طراحی سایت محدود به ساخت صفحات نمیشود و شما باید اقداماتی نظیر طراحی گرافیکی، سئو و تولید محتوا را نیز برای ساخت سایت اجرا کنید. طراحی سایت دو بخش اصلی دارد که عبارتند از:
فرانت اند یا front end: منظور از فرانت اند قسمت جلویی سایت است؛ یعنی جایی که کاربر میبیند و از طریق آن با سایت ارتباط برقرار میکند. در واقع فرانت اند به رابط کاربری یا همان شکل ظاهری سایت و نحوهی تعامل کاربر با آن گفته میشود. بک اند یا back end: به قسمت پشتی سایت بک اند میگویند. بک اند شامل کدهای سرور و پایگاه داده سایت میشود و کاربر ارتباط مستقیمی با آن ندارند. لایهی فرانت اند یک واسطه میان کاربران و بک اند سایت هستند. هر کدام از این دو قسمت در ساخت وب سایت باید جداگانه طراحی شوند و نیاز به مهارتهای متفاوتی دارند.
سایتهای استاتیک یا ایستا: یک سایت استاتیک سایتی است که کاربر در آن نیازی به تعامل با سرور ندارد. به عبارت دیگر سایتهای استاتیک فقط از یکسری صفحات ساخته شدهاند و بک اند ندارد. تغییرات در این سایتها توسط طراح اصلی و با کدنویسی مستقیم انجام میشود و کاربر هیچگونه دخالتی در آن نخواهد داشت. مثال بارز این نوع سایت، سایتهای اطلاع رسانی هستند.
سایتهای داینامیک یا پویا: این نوع سایت، نقطه مقابل سایتهای استاتیک هستند؛ یعنی کاربر به شکل پویا با سایت در تعامل است و اطلاعات بین سرور و کاربر رد و بدل میشود. یک سایت داینامیک هم در بخش فرانت اند و هم در بخش بک اند فعال است و تغییرات به صورت مداوم روی آن اعمال میشود.
زبان برنامه نویسی html:Html مخفف HyperText Markup Language بوده و یکی از زبان هایی هست که برای طراحی صفحات وب مورد استفاده قرار میگیرد. شما به کمک Html میتوانید در وب سایتتان عکس، متن، عدد، فرم های ثبت نام، فرم ورود و… را پیاده سازی کنید. در واقع Html اسکلت و ساختمان یک وب سایت را میسازد.
زبان برنامه نویسی Css: Css مخفف Cascading Style Sheets است و به کمک آن میتوانید عناصر قرار داده شده در صفحات را استایل دهی کنید. به عنوان مثال به آنها رنگ، بک گراند، سایز فونت و … اعمال کرده و موقعیت و نحوه نمایش عناصر را تغییر دهید. همچنین به کمک Css می توانید انیمیشن های زیبا و جذابی رو پیاده سازی کنید تا جذابیت وب سایتتان چند برابر شود.
زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت: جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی برای پیاده سازی منطق و عملکرد وب سایت در سمت فرانت اند است. شما به کمک جاوا اسکریپت میتوانید در قسمتهای مختلف از وب سایتتان عملکردهای مختلفی پیاده کنید و به هر کدام از عملکردهای کاربرانتان واکنشهای متناسب نشان بدهید.
باید بدونید که طراحی سایت یک اصول و جهارچوبی داره که باید قبل از هر چیزی اون ها رو یاد بگیرید. برای مثال اصول طراحی یک سایت فروشگاهی را میتونید در وبلاگی که لینکش کردم، خونید...
سلام طراحی سایت به این آسونی ها نیست. البته اونقدرا که فکر کنید هم سخت نیست. ولی یک سری دانش نیاز داره و تخصص و یک سری هزینه. برای راه اندازی سایت و طراحی سایت نیازه تا اول بدونید دقیقا نیاز شما از طراحی سایت چیه؟ این موضوع واقعا اهمیت بالایی داره که خیلی ها ازش غافل میشن این مورد باعث میشه تا بدونید کدوم زبان برنامه نویسی برای شما مناسب تره و چه تخصصهایی بیشتر به دردتون میخوره. مثلا اگر از وردپرس بخواید استفاده کنید لازمه تا با وردپرس آشنایی داشته باشید. بعد از این مرحله باید چندتا کار انجام بدید. 1- انتخاب نام دامنه برای این کار باید نسبت به ثبت دامنه اقدام کنید. اگر هزینه ها براتون مهمه و دوست دارید تا اقتصادی پیش ببرید، پیشنهاد می کنم که برای ثبت دامنه سرورپارس و انتخاب کنید. 2- انتخاب و خرید هاست مرحله بعدی انتخاب و خرید فضای سایت هست. به این فضا هاست گفته میشه. اما از بین هاست های مختلف پیشنهاد من اینه که اگر سایت شما وردپرسی هست، از هاست وردپرس یا ووکامرس استفاده کنید تا بهینه تر باشه. البته هاست های لینوکسی هم خوبن 3- مرحله بعدی نصب وردپرس روی هاست هست. البته اگر از هاست وردپرس سروپارس استفاده کنید کارتون خیلی ساده است. چون دیگه وردپرس روی هاستتون نصبه و فقط باید فعال سازیش کنید. 4- بعد از نصب وردپرس و راه اندازی سایت نوبت به طراحی تجربه کاربری و تغییر و سفارشی سازی منو ها میرسه که کاملا بستگی به سایتتون داره. 5- بعد هم باید برای تولید محتوا، سئو و تبلیغات یک برنامه ریزی خیلی خوب و بهینه داشته باشید.