جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام
×

دلیل درخواست بستن پست

کلیه پست هایی که جنبه تبلیغاتی داشته، محتوای اسپم و بی مفهوم در این دسته قرار میگیرند. همچنین پست هایی که به منظور گرفتن بک لینک درج می شوند شامل این مورد هستند.
حاوی مفاهیم غیر اخلاقی، سیاسی و یا توهین آمیز. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی نیاز به بررسی و یا حذف شدن دارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی با عدم جزئیات کافی و مورد نیاز. کلیه پست هایی که منظور نویسنده به وضوح مشخص نیست و نیازمند توضیحات و جزئیات بیشتر می باشند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی بی ربط با موضوعیت سرفصل کلی. کلیه پست هایی که از منظر مفهوم و مضمون ارتباطی با عنوان اصلی سوال ندارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی دلخواه و بر پایه سلیقه. کلیه پست هایی که یک پاسخ مشخص ندارند و متوانند چندین پاسخ متفاوت و صحیح داشته باشند که کاملا مبتنی بر نظر شخصی افراد هستند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی در حوزه خیلی وسیع. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی در یک حوزه ی وسیعی قرار دارند و مشخصا به یک موضوع خاصی اشاره ندارند که پاسخدهی به آن ها مستلزم تشریح مفاهیمی کلی می باشند در این دسته قرار می گیرند.
قبلا در لام تا کام مطرح شده. پست هایی که دقیقا با همین محتوا و مضمون قبلا در وب سایت لام تا کام درج شده اند، با ذکر آدرس منبع تکراری با پست حال حاضر شامل این دسته هستند. تکراری است با:
به سایر دلایل، نیازمند به بررسی توسط مدیر. به هر دلیل غیری که پست را نیازمند بررسی توسط مدیر کرده، با ذکر دلیل، در این دسته قرار میگیرد.
ارسال رای بستن

درباره جملات مجهول توضیح میشه بدید؟


2
0
402

این جمله مجهوله:

Oil is produced in this company.

میشه یکم راجع به جملات مجهول توضیح بدید؟ گذشتش بعد چه جوریه؟ تو آینده هم مجهول داریم؟

زبان شناسی انگلیسی
سوال شده در سعید کاظمی
619 امتیاز

500 کاراکتر باقی مانده

1 جواب

1

تو انگلیسی ما دو نوع جمله داریم: یکی active و یکی passive

جملات active یا معلوم جملاتی هستن که در اونها فاعل جمله اول قرار می گیرنه. مثل این جمله:

Ali has fixed the car.

این جا علی ماشین رو درست کرده که اول جمله هم اومده و بعد فعل و بعد مفعول که ماشین هست. به این جمله میگن جمله active. در واقع در جملات active همیشه فاعل تو جمله هست و هیچ جمله active ما نداریم که فاعل توش نباشه. مثل یه هواپیما. ما هواپیمایی نداریم که بدون خلبان بتونه پرواز کنه. خلبان همیشه باید باشه.

حالا جمله passive یا مجهول جمله ای هست که تو اون مفعول اول هست و بعد فاعل. مثلا همین جمله قبلی جمله active بود، درسته؟ همین جمله شکل passive میشه:

The car is fixed by Ali.

جملات passive جملاتی هستن که توشون اول مفعول میاد قبل فعل و بعد از فعل فاعل میاد. حتی تو جملات passive یا مجهول میشه فاعل رو هم تو جمله نیاورد.

یه نکته ای که بسیار تو جملات مجهول مورد توجه هستش اینه که تو جملات مجهول تاکید روی خود مفعول هست و برعکس تو جملات معلوم تاکید روی فاعل هست.

ساختار جمله از نظر فعل و جاگیری کلمات هیچ فرقی با بقیه نداره. فقط اگر تاکید روی فاعل بود از جمله معلوم استفاده میشه و اگر تاکید روی مفعول بود از جمله مجهول استفاده میشه.

در جملات مجهول اول باید مفعول بیاد و بعد فعل to be و بعد قسمت سوم یا past participle فعل اصلی. اگر مفعولمون مفرد بود از am و is استفاده می کنیم و اگر جمع بود از are. این ترتیب اول مفعول و بعد یک فعل to be و بعد قسمت سوم فعل باید تو جمله مجهول حفظ بشه.

چند تا مثال ببینید:

This country is reaved by useless people.
These books are written by Alex.

در این دو جمله میبینید که دقیقا ساختار یک جمله مجهول حفظ شده.

حالا خود فاعل هم میتونه تو جملات مجهول باشه اما بعد از فعل to be و فعل اصلی. اگر خواستیم از فاعل هم تو جمله مجهول استفاده کنیم باید اول قبلش یه by بیاریم و بعد فاعل. مثل این جمله:

The neon lamp is invented by Nikola Tesla.

این تمام چیزی هست که باید درباره جملات مجهول بدونید. حالا اگر جمله مجهولمون زمانش حال باشه تو جمله از am و is و are استفاده می کنیم. اگر زمانش گذشته باشه از گذشته am و is و are یعنی was و were استفاده می کنیم. فقط افعال to be زمانشون برای جملات مجهول گذشته تغییر می کنه و نه هیچ چیز دیگه ای.

چند تا مثال ببینید:

My car was stolen yesterday.
Their prices were risen by the government.

اینم گذشته جملات مجهول. حالا جملات مجهول وقتی زمان گذشته و حال دارن، زمان آینده هم دارن پس.

جملات آینده چه طور هستن با will؟ چند تا مثال ببینید:

We will feed the horses.
I will give the check to the bank.
He will manage the meeting.

تو جملات آینده از will استفاده میشه و بعدش فعل ساده میاد.

حالا جملات مجهول چه طوری بود ساختارشون؟ گفتیم مفعول رو میاریم اول و بعد فعل to be رو میاریم و بعد فعل اصلی و بعد بقیه جمله. اگر هم خواستیم تو جمله مجهول فاعل رو هم بیاریم، قبلش یه by میزاریم و بعد فاعل.

حالا مجهول جمله

We will feed the horses.

طبق فرمول بالا میشه:

The horses are fed by us.

طبق فرمول یعنی اول مفعول، بعد فعل to be، بعد فعل اصلی و بعد بقیه جمله، شکل مجهول جمله باید بشه جمله بالا. ولی ما جمله معلوممون آینده بود، will تو جمله بود، الان جمله بالا با جمله حال فرقی نداره. پس باید از will تو جمله استفاده کنیم تا معنی آینده رو برسونیم.

برای این کار will باید بره قبل فعل to be. پس جملمون باید این طور بشه:

The horses will are fed by us.

ولی این جمله هنوز یکم مشکل داره. تو ساختار جملات دارای will که برای آینده هست (از این پست میتونید توضیحات راجع به جملات آینده رو ببینید عنوان آدرس )

فعلی که بعد از will میاد باید ساده باشه. اما are تو جمله ما ساده نیست. شکل ساده افعال یعنی S سوم شخص یا ing یا هیج چیز دیگه ای نداشته باشن. مثلا شکل ساده فعل talks میشه talk. شکل ساده افعال am و is و are هم میشه be.

پس شکل صحیح جمله مجهول ما میشه:

The horses will be fed by us.

شکل مجهول دو جمله دیگمون هم میشه:

The check will be given to the bank by me.
The meeting will be managed by him.
ویرایش شده در 1 سال قبل
جواب داده شده در English Today
19.4k امتیاز

500 کاراکتر باقی مانده


جواب شما
     
.....
×

×

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی