جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
نشست حضوری با سیدمحمد عرشیانفر (ظرفیت محدود ) لینک ثبت نام

قانون پروتکل همکاری فنی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری ترکیه راجع به عکسبرداری هوایی جهت تهیه نقشه های مناطق مرزی ایران و ترکیه


0
0
234
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1366/08/28
تاریخ تایید1366/09/19
تاریخ امضا1366/09/24
تاریخ انتشار1366/10/03
شناسه490309E6-6EC2-490C-A3D8-5B5E82598468
ماده1
وضعیتمنسوخ شده
شماره ثبت روزنامه رسمی12477
شماره پرونده2/1122
شماره دوره2
شماره جلد1
شماره صفحه592

‌قانون پروتکل همکاری فنی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری ترکیه راجع به عکسبرداری هوایی جهت‌تهیه نقشه‌های مناطق مرزی ایران و ترکیه ‌ماده واحده - پروتکل همکاری فنی و بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری ترکیه راجع به عکسبرداری هوایی جهت تهیه نقشه‌های‌مناطق مرزی ایران و ترکیه مشتمل بر یک مقدمه ده ماده به شرح پیوست تصویب و اجازه مبادله اسناد آن داده می‌شود.
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم [z]‌پروتکل همکار فنی بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری ترکیه راجع به عکسبرداری هوایی جهت تهیه نقشه‌های مرزی ایران و ترکیه ‌دولت جمهوری اسلامی ایران ‌و دولت جمهوری ترکیه ‌با تمایل به تعیین نحوه عکسبرداری هوایی در طول مرز ایران و ترکیه و در فاصله 10 کیلومتری از طرفین خط مرز برای تنظیم نقشه‌های مناطق مرزی و‌با تصمیم به انعقاد یک پروتکل همکاری فنی بین دو دولت برای تأمین منظور فوق نمایندگان مختار خود را که ذیل این پروتکل را امضاء کرده‌اند تعیین‌نمودند.
‌نمایندگان مزبور پس از مبادله اختیارنامه‌های خود که در کمال صحت و اعتبار بود در موارد زیر توافق نمودند:
‌ماده 1 - طرفین متعاهدین می‌توانند در حدود مقررات این پروتکل و به منظور عکسبرداری‌های لازم برای تنظیم نقشه‌های خود مربوط به مرزهای ایران‌و ترکیه به پرواز بر فراز خط مرزی مبادرت نمایند.
‌ماده 2 - در پروازهای موضوع ماده اول عبور از مرز مجاز نخواهد بود مگر در مواردی که الزام فنی ایجاب نماید.
‌ماده 3 - هر یک از طرفین متعاهدین که مایل به انجام پروازهایی به منظور مقرر در ماده 1 باشد باید حداقل چهل روز قبل از تاریخ شروع پرواز اطلاعات‌مشروح زیر را به استحضار مقامات ذیصلاح طرف متعاهد دیگر برساند:
1 - تاریخ تقریبی شروع و اختتام پروازها و مدت و برنامه پروازهای روزانه.
2 - نوع و رنگ و شماره فرکانس رادیویی و سایر علائم مشخصه هواپیمایی که در عکسبرداری از آنها استفاده خواهد شد.
3 - ارتفاع تقریبی پروازها و مقیاس تقریبی عکس‌ها.
4 - کروکی منطقه‌ای که پرواز بر فراز آن انجام خواهد شد. این کروکی‌ها را ممکن است در مقیاس متغیری از 1.50000 تا 1.250000 تهیه نمود.
5 - نام فرودگاه مورد استفاده و فرکانس ارتباطی آن در پروازها و محل لابراتوار عکاسی.
‌ماده 4 - طرفین متعاهدین تعهد می‌نمایند که هنگام مبادرت به عکسبرداری برای منظورهای مذکور در ماده اول قواعد مشروحه زیر را رعایت کنند:
1 - هر یک از طرفین متعاهد می‌تواند هنگام عکسبرداری هوایی یک نفر افسر ناوبر به عنوان ناظر در هواپیمای طرف دیگر و همچنین یک افسر مأمور‌در لابراتوار عکاسی طرف متعاهد دیگر داشته باشد. چنانچه پروازی صورت نگیرد افسر ناظر در هواپیما می‌تواند به کارهای لابراتوار اشتغال ورزد و‌چنانچه در لابراتوار کاری نباشد، افسر مأمور لابراتوار می‌تواند به عنوان ناظر دوم در پرواز شرکت نماید و بدین منظور وسائل لازم جهت سهولت امر‌نظارت از طریق طرفی که عکسبرداری هوایی می‌نماید برای مأموریت نمایندگان ناظر طرف مقابل فراهم شود.
2 - در هواپیماها فقط از یک دوربین عکسبرداری که مشخصات آن قبلاً اعلام می‌گردد، منحصراً به منظور عکسبرداری هوایی جهت تبدیل به نقشه با‌مقیاس معین استفاده خواهد شد و هر نوع عکسبرداری یا بررسی‌های هوایی دیگر ممنوع است. افسر ناظر طرف دیگر مجاز خواهد بود در اجرای مفاد‌این مقررات نظارت نماید.
3 - عکس‌های هوایی که به این صورت گرفته شده است در لابراتوار طرفی که اقدام به عکسبرداری نموده است ظاهر شده و آن قسمت از مناظر که‌مربوط به سرزمین طرف متعاهد دیگر باشد در حضور افسر ناظر همان طرف از فیلم‌ها محو خواهد گردید. در مواردی که الزاماً بیش از نصف عکس‌حذف می‌شود برای توجیه عکس لااقل چند لکه کوچک در نقاط بالا و پائین محور عکس باقی می‌ماند تا بتوان از روی آن عکس‌ها را توجیه نمود.
‌ماده 5 - طرف متعاهدی که مایل به انجام پروازهای مورد بحث باشد می‌تواند پس از انجام کلیه تشریفات مقرر در این پروتکل و دریافت اجازه پرواز که‌حداکثر ظرف 15 روز قبل از شروع برنامه پرواز از طریق دیپلماتیک صادر خواهد شد برنامه پروازهای خود را اجراء نماید.
‌ختم برنامه پروازها به مقامات صلاحیت‌دار طرف دیگر اعلام و مأموریت پایان خواهد یافت.
‌پروازهای جدید هنگامی مجاز خواهند بود که طرفین متعاهدین کلیه تشریفات مقرر در مواد قبلی پروتکل حاضر را رعایت نموده باشند.
‌ماده 6 - در مواردی که پرواز به علل جوی و یا فنی بیش از زمان پیش‌بینی شده به طول انجامد و مراتب مورد تأیید افسران ناظر طرف مقابل قرار گیرد،‌پرواز با موافقت افسران ناظر و مجریان عکسبرداری تمدید و مراتب به اطلاع مقامات ذیصلاحیت طرفین رسانیده می‌شود.
‌ماده 7 - هنگام انجام پروازهای مقرر در این پروتکل طرف ذینفع اقدامات تأمینی لازم را به عمل خواهد آورد.
‌ماده 8 - افسران ناظر یک طرف متعاهد می‌توانند به شرط رعایت مقررات داخلی طرف متعاهد دیگر به سرزمین آن طرف وارد و یا از آن سرزمین خارج‌شوند.
‌طرفین متعاهدین متعهد می‌شوند که در حدود مقررات داخلی خود کلیه تسهیلات لازم را به منظور انجام مأموریت افسران ناظر فراهم آورند.
‌ماده 9 - این پروتکل از تاریخ لازم‌الاجرا شدن برای مدت 5 سال اعتبار دارد در پایان این مدت خود به خود برای دوره‌های 2‌ساله دیگر تمدید خواهد‌شد، مگر این که یکی از طرفین حداقل شش ماه قبل از انقضای مدت مزبور از طریق دیپلماتیک قصد خود را نسبت به فسخ یا اصلاح آن به طرف دیگر‌اعلام نماید.
‌ماده 10 - پروتکل حاضر طبق مقررات قانونی دو طرف به تصویب خواهد رسید و یک ماه پس از تاریخی که طرفین از طریق دیپلماتیک تصویب آن را‌به یکدیگر اطلاع داده باشند لازم‌الاجرا خواهد شد.
‌بنا به مراتب فوق نمایندگان مختار امضاء‌کنندگان زیر پروتکل حاضر را امضاء نمودند. این پروتکل در تاریخ دوم آذر ماه 1365 برابر با 23 نو
امبر 1986‌در تهران به زبان‌های فارسی و ترکی و فرانسه تنظیم شده و در صورت بروز اختلاف متن فرانسه معتبر خواهد بود.
‌از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران از طرف دولت جمهوری ترکیه ‌قانون فوق مشتمل بر ماده واحده منضم به پروتکل مذکور دایر بر ده ماده در جلسه روز پنجشنبه بیست و هشتم آبان ماه یک هزار و سیصد و شصت و‌ششم مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 1366.9.19 به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
‌رییس مجلس شورای اسلامی - اکبر هاشمی


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی