جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام

قانون مربوط به خدمت پزشکان و پیراپزشکان


0
0
510
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1367/01/30
تاریخ تایید1367/02/21
تاریخ امضا1367/02/31
تاریخ انتشار1367/03/16
شناسهF2C364B2-FA7E-4106-A873-EE192FAFAD58
تبصره8
ماده9
بند7
وضعیتمنسوخ نشده
شماره ثبت روزنامه رسمی12603
شماره پرونده2/1180
شماره دوره2
شماره جلد1
شماره صفحه786

‌قانون مربوط به خدمت پزشکان و پیراپزشکان ‌ماده 1 - کلیه افراد ایرانی با تحصیلات فوق دیپلم و بالاتر که از مراکز آموزش پزشکی و پیراپزشکی در داخل یا خارج از کشور فارغ‌التحصیل‌می‌شوند و خدمت آنان از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد نیاز اعلام می‌شود مکلفند حداکثر مدت پنج سال اول اشتغال خود در‌داخل کشور و در مناطق مجاز به ترتیبی انجام دهند که در هر حال سه پنجم آن در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد.
‌تبصره - فهرست مناطق مجاز و نیز نحوه و مدت شمول این قانون برای مدتی کمتر از پنج سال بر حسب نیاز جامعه، به تفضیل آیین‌نامه‌ای است که‌به تصویب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد رسید.
‌ماده 2 - بانوان متأهل مشمول خدمت خارج از مرکز و همسران و فرزندان شهداء، اسراء و مفقودین جنگ و جانبازان انقلاب اسلامی و نیز مادرانی‌که سرپرستی یا حضانت فرزند خود را عهده‌دار هستند می‌توانند خدمت ماده 1 این قانون را در هر نقطه از کشور انجام دهند.
‌ماده 3 - کارکنان ثابت نیروهای مسلح مشمول این قانون، خدمت مربوط را در نقاط مورد نیاز نیروهای مسلح انجام خواهند داد و صدور پروانه دائم‌موکول به ارائه گواهی پنج سال خدمت در مناطق مجاز و یا حداکثر هفت سال و نیم (7.5) سال خدمت در مناطق غیر مجاز می‌باشد.
‌تبصره - مدت خدمت دوره ضرورت و دوره احتیاط مشمولان این قانون که در حرفه پزشکی و پیراپزشکی انجام شده یا بشود از کل خدمت مقرر‌در این قانون کسر می‌گردد.
‌ماده 4 - کسانی که خدمت دوره ضرورت را انجام داده و یا از خدمت معاف باشند، موظفند حداکثر یک ماه پس از فراغت از تحصیل یا اعلام‌ارزشیابی مدرک تحصیلی خارج از کشور به منظور تعیین وضعیت خود از لحاظ شمول خدمت موضوع این قانون خود را به وزارت بهداشت، درمان و‌آموزش پزشکی معرفی نمایند.
‌ماده 5 - مشمولان این قانون مادام که تعهدات خود را انجام نداده‌اند، مجاز به دخالت در امور پزشکی به طور آزاد نمی‌باشند مگر با اجازه وزارت‌بهداشت، درمان و آموزش پزشکی.
‌تبصره - کسانی که تعهدات موضوع این قانون را به انجام رسانده‌اند و همچنین کسانی که دارای پروانه دائم پزشکی بوده و یا واجد شرایط تحصیل‌پروانه دائم می‌باشند در صورتی که مدرک تحصیلی جدیدی اخذ نمایند، مشمول خدمات موضوع این قانون نمی‌باشند.
‌ماده 6 - مشمولان این قانون قبل از انجام تعهدات قانونی مجاز به خروج از کشور نمی‌باشند بجز در موارد زیر:
1 - برای درمان بیماری خود یا به عنوان همراه با همسر، پدر و مادر، فرزند، برادر یا خواهر بیمار خود به تشخیص و تأیید وزارت بهداشت و درمان‌و آموزش پزشکی.
2 - حج واجب.
3 - انجام مأموریت‌های کوتاه مدت اداری حداکثر به مدت یک ماه.
4 - برای اعضاء هیأت علمی مراکز آموزشی جهت شرکت در کنفرانس‌های علمی، دوره‌های آموزشی، بازآموزی، بورس‌ها، مأموریت‌های‌آموزشی.
5 - به تبعیت از همسر در مورد آن دسته از مشمولان که همسر آنان از بورس آموزشی یا مأموریت آموزشی بیشتر از چهار ماه استفاده می‌نمایند.
6 - اتباع خارجی که به تبعیت از همسر تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران را پذیرفته‌اند.
7 - شرایط استثنایی دیگر به استناد آیین‌نامه‌ای خواهد بود که به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیأت وزیران‌خواهد رسید.
‌تبصره 1 - افرادی که خدمت وظیفه عمومی را نگذرانده‌اند از لحاظ خروج از کشور تابع قانون وظیفه عمومی خواهند بود.
‌تبصره 2 - مدت مأموریت‌های آموزشی بیشتر از چهار ماه جزء خدمت موضوع این قانون محسوب نمی‌شود.
‌ماده 7 - به منظور توزیع عادلانه پزشک و حرف وابسته به پزشکی و پیراپزشکی در سطح کشور و تأمین نیروی انسانی گروه پزشکی و پیراپزشکی‌مورد نیاز مناطق روستایی و عشایری و بخش‌ها و شهرستان‌های فاقد دانشکده پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف است از‌تاریخ تصویب این قانون همه‌ساله حداکثر تا 40% از کل ظرفیت پذیرش دانشجو برای کلیه رشته‌های گروه پزشکی را به داوطلبان دیپلمه بومی (‌ محلی) ‌واجد شرایط اختصاص دهد تا این قبیل فارغ‌التحصیلان معادل دو برابر مدت تحصیل خود را صرفاً در مناطق مزبور و در واحدهای بهداشتی - درمانی‌و آموزش پزشکی انجام دهند.
‌تبصره 1 - تحویل مدرک تحصیلی و ریز نمرات و یا تأییدیه آن و یا هر سندی که نشان دهنده طی دوره آموزشی باشد و همچنین صدور پروانه‌اشتغال به کار در بخش خصوصی قبل از انجام خدمت موضوع این قانون ممنوع است و به دانشجویانی که قبل از خاتمه دوره ترک تحصیل نمایند، ریز‌نمرات و تأییدیه آنان داده نخواهد شد.
‌تبصره 2 - نحوه سهمیه‌بندی بر اساس میزان کل جمعیت، شرایط عمومی و اختصاصی داوطلب، شرایط اخذ تعهد خدمت، چگونگی صدور‌پروانه اشتغال به کار آنان و همچنین سایر موارد به موجب آیین‌نامه اجرایی که به تصویب وزیر بهداشت، درمان پزشکی خواهد رسید، تعیین می‌گردد.
‌تبصره 3 - فارغ‌التحصیلان سهمیه مناطق مختلف آزمون‌های سراسری سنوات پس از انقلاب فرهنگی موظفند تعهدات خود را بر اساس مناطق‌خدمتی که آیین‌نامه آن به تصویب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد رسید، انجام دهند.
‌ماده 8 - آیین‌نامه‌های اجرایی این قانون به تصویب وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد رسید.
‌ماده 9 - لایحه قانونی مصوب 1364.3.28 مجلس شورای اسلامی در مورد فارغ‌التحصیلان رشته دامپزشکی کماکان به قوت خود باقی است و‌آیین‌نامه اجرایی آن توسط وزارت کشاورزی (‌سازمان دامپزشکی کشور) تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.
‌قانون فوق مشتمل بر نه ماده و هشت تبصره در جلسه علنی روز سه‌شنبه سی‌ام فروردین ماه یک هزار و سیصد و شصت و هفت مجلس شورای‌اسلامی تصویب و در تاریخ 1367.2.21 به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
‌رییس مجلس شورای اسلامی - اکبر هاشمی


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی