جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

قانون تصویب اصلاحات و الحاقات به اساسنامه و مقاوله نامه اتحادیه بین المللی مخابرات (I.T.U) طی کنفرانس سران مختار ( کیوتو - 1994)


0
0
186
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1374/10/10
تاریخ تایید1374/10/20
تاریخ امضا1374/11/11
تاریخ انتشار1374/11/17
شناسه5B2AD762-0E4D-461D-8B99-6DF72644E502
ماده1
وضعیتمنسوخ نشده
شماره ثبت روزنامه رسمی14838
شماره پرونده4/2173
شماره دوره4
شماره جلد1
شماره صفحه1047

‌قانون تصویب اصلاحات و الحاقات به اساسنامه و مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (I.T.U) طی کنفرانس سران‌مختار (‌کیوتو - 1994) ‌ماده واحده - اصلاحات و الحاقات به اساسنامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (I.T.U) مشتمل بر مقدمه، سه ماده و یک تکمله و همچنین‌اصلاحات و الحاقات به مقاوله‌نامه اتحادیه یاد شده، مشتمل بر یک مقدمه، شش ماده، یک پیوست و یک تکمله و حق تحفظی در چهار بند برای دولت‌جمهوری اسلامی ایران که طی کنفرانس سران مختار (‌کیوتو - 1994) صورت گرفته است، به شرح پیوست تصویب و اجازه تسلیم اسناد آن داده‌می‌شود.
‌بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم ‌برای جمهوری اسلامی ایران ‌هیأت جمهوری اسلامی ایران ضمن امضای "‌نتایج کار" (Pina Lacts) اتحادیه بین‌المللی مخابرات (1994 - کیوتو) برای دولت متبوع خود حقوق‌زیر را محفوظ داشته است.
1 - انجام هر گونه اقدامی که لازم بداند و یا برای محافظت از حقوق و منافعش ضروری باشد، در صورتی که سایر اعضای اتحادیه به هر نحوی از انحاء‌مفاد بند اصلاحی اساسنامه و مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (1992 - ژنو) که به تصویب کنفرانس سران مختار (1994 - کیوتو) رسیده است،‌یا پیوست‌ها، پروتکل‌ها و مقررات پیوست به اساسنامه و مقاوله‌نامه یاد شده را نادیده بگیرند (‌رعایت ننمایند).
2 - حفاظت از منافعش، در صورتی که برخی از اعضاء در پرداخت هزینه‌های اتحادیه مشارکت ننمایند، یا این که شرایط سایر اعضاء، سرویس‌های‌مخابراتی جمهوری اسلامی ایران را به مخاطره بیندازد.
3 - عدم تعهد به هر یک از مفاد اساسنامه و مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (1992 - ژنو) و مفاد سند اصلاحی آن‌ها مصوب کنفرانس سران‌مختار (1994 - کیوتو) که ممکن است به طور مستقیم یا غیر مستقیم استقلال و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران را تحت تأثیر قرار دهد و با قانون‌اساسی و قوانین و مقررات کشور در تناقض باشد.
4 - ارائه هر نوع شرط و یا بیانیه دیگر تا زمان تصویب اساسنامه و مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (1992 - ژنو) و اسناد اصلاحی آن‌ها.
‌سند اصلاحی اساسنامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992)، [z]‌الحاقات و اصلاحات به عمل آمده در اساسنامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) در کنفرانس سران مختار (‌کیوتو - 1994) ‌بخش 1 - مقدمه ‌به موجب و در اجرای مفاد مربوط اساسنامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) به ویژه مقررات مربوط در ماده (55)، کنفرانس سران مختار‌اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌کیوتو - 1994)، اصلاحات و الحاقات زیر را در رابطه با اساسنامه یاد شده به تصویب رساند:
‌ماده 8 - کنفرانس سران مختار ‌اصلاحی 50 ب - بررسی گزارش‌های شورا در مورد فعالیت‌های اتحادیه از تاریخ تشکیل کنفرانس سران مختار قبلی و نیز بررسی طرح و سیاست‌استراتژیک اتحادیه.
57 ط - بررسی و در صورت لزوم تصویب پیشنهادات واصل شده از سوی اعضای اتحادیه برای اصلاح اساسنامه و مقاوله‌نامه به ترتیب برابر مفاد ماده(55) اساسنامه و مقررات مربوط در مقاوله‌نامه.
‌الحاقی 59 الف - 3 - تشکیل یک کنفرانس فوق‌العاده سران مختار در فاصله بین دو کنفرانس عادی سران مختار با یک دستور کار محدود و مباحث‌مشخص به طور استثنایی در موارد زیر، ممکن می‌باشد:
‌الحاقی 59 ب - الف - بنا به تصمیم کنفرانس عادی سران مختار قبلی.
‌الحاقی 59 ج - ب - در صورت درخواست دو سوم کشورهای عضو اتحادیه از دبیر کل.
‌الحاقی 59 د - ج - طبق پیشنهاد شورا با تصویب حداقل دو سوم کشورهای عضو اتحادیه.
‌ماده 9 - اصول مربوط به انتخابات و موضوعات مربوط ‌اصلاحی 62 ب - دبیر کل، معاون دبیر کل، مدیران دفاتر و اعضای هیأت مقررات رادیویی بایستی از میان کاندیداهای پیشنهادی کشورهای عضو به‌عنوان اتباع آن‌ها انتخاب شوند و تابعیت کشورهای مختلف را دارا باشند و در انتخاب آنان بایستی توجه خاصی به توزیع عادلانه جغرافیایی در مناطق‌جهانی شود و تا جایی که به مسئولین منتخب مربوط می‌شود بایستی اصول مورد اشاره در بند (154) این اساسنامه نیز مد نظر قرار گیرد.
‌اصلاحی 63 ج - اعضای هیأت مقررات رادیویی با توجه به قابلیت‌های فردی انتخاب می‌شوند، هر کشور عضو می‌تواند تنها یک کاندیدا را معرفی‌نماید.
‌ماده 28 - امور مالی اتحادیه ‌اصلاحی 163 - 4 - حق عضویت انتخابی هر عضو برابر بند (161) یا (162) پیش گفته برای اولین بودجه دو ساله بعد از پایان دوره شش‌ماهه اشاره شده در بندهای (161) یا (162) قابل اجرا است.
‌بخش 2 - تاریخ اجرا:
‌اصلاحات به عمل آمده در سند فعلی به طور کامل و به عنوان یک سند واحد، از تاریخ 1374.10.11 برابر با اول ژانویه (1996) بین کشورهایی که به‌عضویت اساسنامه و مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) درآمده و پیش از تاریخ یاد شده سند دال بر تصویب، قبول یا تأیید یا الحاق‌به سند فعلی را تسلیم نموده باشند، قابل اجرا خواهد بود.
‌در تأیید مندرجات، نمایندگان کنفرانس سران مختار مربوط، نسخه اصلی سند اصلاحی فعلی اساسنامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) را‌امضاء نموده‌اند.
‌امضاء شده در کیوتو، تاریخ 1373.7.22 برابر با (14) اکتبر (1994) ‌سند اصلاحی مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992):
[z]‌الحاقات و اصلاحات به عمل آمده در مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) در کنفرانس سران مختار (‌کیوتو - 1994) ‌بخش 1 ‌مقدمه: به موجب و در اجرای مفاد مربوط مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) به ویژه مقررات مربوط در ماده (42)، کنفرانس سران‌مختار اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌کیوتو - 1994)، اصلاحات و الحاقات زیر را در مورد مقاوله‌نامه یاد شده به تصویب رساند:
‌ماده 4 - شورا ‌اصلاحی 50) 1 - تعداد اعضای شورا توسط کنفرانس سران مختار که هر چهار سال یک بار تشکیل می‌شود، تعیین خواهد شد.
‌الحاق 50 - الف -
2 - این تعداد از (25) درصد کل تعداد اعضای اتحادیه متجاوز نخواهد بود.
‌اصلاحی 80 - 14 - شورا، مسئول انجام هماهنگی با کلیه سازمان‌های بین‌المللی مورد اشاره در مواد (49) و (50) اساسنامه بوده و بدین منظور از‌سوی اتحادیه، موافقت‌نامه‌های موقت با سازمان‌های بین‌المللی مندرج در ماده (50) اساسنامه و مواد (260) و (261) مقاوله‌نامه و نیز سازمان ملل‌متحد در بکارگیری این گونه موافقت‌نامه‌ها بین سازمان ملل و اتحادیه بین‌المللی مخابرات منعقد خواهد کرد. این موافقت‌نامه‌های موقت برابر مفاد‌مربوط ماده (8) اساسنامه به کنفرانس سران مختار ارائه خواهد شد.
‌ماده 7 - کنفرانس جهانی ارتباطات رادیویی.
‌ماده 118 - 2 - چارچوب کلی این دستور کار بایستی دو سال پیش از کنفرانس توسط شورا و با توافق اکثریت اعضای اتحادیه برابر مفاد بند (47) این‌مقاوله‌نامه تهیه شود.
متن‌های این دو دستور کار باید مبتنی بر توصیه‌های کنفرانس جهانی ارتباطات رادیویی برابر ماده (126) این مقاوله‌نامه باشد.
‌ماده 19 - شرکت مؤسسات و سازمانها علاوه بر ادارات دولتی در فعالیت‌های اتحادیه.
‌اصلاحی 239 - 9 - مؤسسه یا سازمانی که در بندهای (229) و (230) بدان اشاره شد می‌تواند از طرف کشوری که آن مؤسسه را تأیید کرده، اقدام‌نماید. مشروط بر اینکه آن کشور عضو، مدیر دفتر مربوط را از مجاز بودن آن مؤسسه یا سازمان در اقدام به این امر آگاه نماید.
‌ماده 23 - ‌اصلاحی 258 - 3 - دبیر کل از سازمان‌های مشروح زیر برای اعزام ناظران دعوت خواهد نمود.
‌الحاقی (262) مکرر - مؤسسات و سازمان‌های یاد شده در بند (229) این مقاوله‌نامه و نیز سازمان‌های دارای ماهیت بین‌المللی که مصرف این‌مؤسسات و سازمان‌ها باشند.
‌اصلاحی 269 ب) ناظران سازمان‌ها و آژانس‌هایی که به موجب بندهای (59) تا (262) مکرر دعوت شده‌اند.
‌ماده 24 - اصلاحی 271 - 2 (1) مقررات بندهای (256) تا (265) این مقاوله‌نامه، به استثنای بند (262) مکرر یاد شده، کنفرانس‌های ارتباطات‌رادیویی را شامل می‌شود.
‌ماده 32 - دستورالعمل‌های کنفرانس‌ها و سایر جلسات.
‌اصلاحی 379 - 2 - متن‌های همه پیشنهادهای مهم که به رأی گذاشته می‌شوند در فرصتی مناسب به زبان‌های کاری کنفرانس توزیع خواهند شد، تا‌پیش از انجام بحث پیرامون آنها، مورد مطالعه قرار گیرند.
‌پیوست مقاوله‌نامه 1002 - "‌ناظر" شخصی است که برابر مقررات مربوط مقاوله‌نامه توسط سازمان‌های زیر اعزام می‌شود:
- سازمان ملل متحد، یکی از آژانس‌های تخصصی وابسته به سازمان ملل متحد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، یک سازمان منطقه‌ای مخابراتی،‌سازمان بین‌الدولی بهره‌برداری از سیستم‌های ماهواره برای شرکت در کنفرانس سران مختار، یک کنفرانس یا اجلاس یک بخش در سمت مشاوره.
- یک سازمان بین‌المللی برای شرکت در کنفرانس یا جلسه یک بخش در سمت مشاوره.
- دولت عضو اتحادیه برای شرکت بدون داشتن حق رأی در یک کنفرانس منطقه‌ای و - هر یک از مؤسسات و یا سازمان‌های مندرج در بند (229) این مقاوله‌نامه و نیز سازمان‌های دارای ماهیت بین‌المللی که معرف این مؤسسات و‌سازمان‌ها باشند.
‌تاریخ اجرای مقاوله‌نامه *** ‌اصلاحات بعمل‌آمده در سند فعلی به طور کامل و به عنوان یک سند واحد از تاریخ 1374.10.11 برابر با اول ژانویه سال (1996) در میان کشورهایی‌که به عضویت اساسنامه و مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) درآمده و پیش از تاریخ یاد شده سند دال بر تصویب، قبول، تأیید یا‌الحاق به سند فعلی را تسلیم نموده باشند، قابل اجرا خواهد بود.
‌در تأیید مندرجات، نمایندگان کنفرانس سران مختار، نسخه اصلی سند اصلاحی فعلی مقاوله‌نامه اتحادیه بین‌المللی مخابرات (‌ژنو - 1992) را امضاء‌نموده‌اند.
‌امضاء شده در کیوتو، تاریخ 1373.7.22 برابر با 14 اکتبر 1994.
‌قانون فوق مشتمل بر ماده واحده منضم به اصلاحات و الحاقات به اساسنامه مشتمل بر یک مقدمه و سه ماده و یک تکمله و همچنین اصلاحات و‌الحاقات به مقاوله‌نامه شامل مقدمه و شش ماده و یک پیوست و یک تکمله و حق تحفظی در چهار بند، در جلسه روز یکشنبه دهم دی ماه یک هزار و‌سیصد و هفتاد و چهار مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ 1374.10.20 به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
‌رییس مجلس شورای اسلامی - علی‌اکبر ناطق نوری


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان خانۀ تبدیل استعدادها به واقعیت‌ها
در عرشیان می‌آموزیم که با خداوند، نه تنها هیچ چیز محال نیست، بلکه همه چیز امکان‌‌پذیر است.

تبلیغات تصویری


کپی