جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×

قانون راجع به مجازات قطع و تخریب وسائل مخابرات و برق


0
0
349
اطلاعات بیشتر قانون
تصویب شده مصوبات مجلس شورا
تاریخ تصویب1337/12/09
تاریخ امضا1337/12/13
تاریخ انتشار1338/01/30
شناسهB2F6ADAC-D3FB-4194-9921-F0C60F9E305B
تبصره1
ماده7
وضعیتمنسوخ نشده
شماره ثبت روزنامه رسمی4131
شماره پرونده46/489
شماره چاپ1
شماره دوره19
شماره جلد1
شماره صفحه41

‌قانون راجع به مجازات قطع و تخریب وسائل مخابرات و برق ‌مصوب 5 بهمن ماه 1337 ‌ماده 1 - هر کس وسائل مخابرات کشور را از تلگراف و تلفن و دستگاههای فرستنده و گیرنده خبر دولتی و همچنین مراکز و سیم‌کشی‌های برق‌شهرها و قصبات را اعم از آن که سیم‌کشی‌ها متعلق به ادارات دولتی و شهرداری و مجلسین شورای ملی و سنا و یا متعلق به کارخانه‌های دولتی و غیره‌و اشخاص حقیقی و حقوقی باشد به منظور اخلال در نظم و آرامش عمومی و یا پیشرفت مقاصد سیاسی تخریب کند که از این راه موجبات قطع ارتباط‌و یا تاریکی و تعطیل را فراهم سازد به حبس مجرد از 2 تا 5 سال محکوم می‌شود و اگر در نتیجه عملیات مزبور یک یا چند نفر کشته شود جزای‌مرتکب اعدام است.
‌ماده 2 - در صورتی که هر یک از جرائم مذکور در ماده یک بر اثر مواضعه و تبانی دو نفر یا بیشتر انجام یابد خواه در نتیجه آن قتلی واقع شده یا‌نشده باشد هر یک از مواضعه و تبانی‌کنندگان برای این عمل به دو سال تا پنج سال حبس مجرد محکوم خواهد شد.
‌تبصره - هر گاه مرتکب کارمند دستگاه مربوطه باشد به حداکثر مجازات مقرره محکوم می‌شود.
‌ماده 3 - هر گاه قصد مرتکب از ارتکاب به جرم‌های مذکور در ماده یک فقط سرقت وسائل مخابرات - برق باشد به یک تا سه سال حبس تأدیبی‌محکوم خواهد شد.
‌ماده 4 - خریداران وسائل مسروقه و همچنین اشخاصی که اشیاء مسروقه فوق را با علم به مسروقه بودن آنها مخفی نمایند به همان مجازات مقرر‌در ماده 3 محکوم می‌گردند.
‌ماده 5 - دادگاهی که رسیدگی به جرائم مزبور می‌نماید مکلف است ضمن صدور حکم به کیفر متهم نسبت به ضرر و زیان حاصله از جرم حکم‌صادر نماید و محکوم‌علیه در صورتی که از تأدیه محکوم به استنکاف نماید در مقابل هر 50 ریال یک روز بازداشت می‌شود ولی مدت این بازداشت از‌دو سال نباید تجاوز نماید.
‌در صورتی که اموال مسروقه به دست آید مراجع قضایی مکلفند قبل از پایان دادرسی بنا به تقاضای ادارات و بنگاههای مربوطه دستور رد عین اموال‌مسروقه را به ادارات و بنگاهها صادر نمایند.
‌ماده 6 - رسیدگی به جرائم مذکوره در دادسراها و دادگاهها خارج از نوبت به عمل خواهد آمد.
‌ماده 7 - وزارت دادگستری - کشور - راه و پست و تلگراف و تلفن مأمور اجرای این قانون می‌باشند.
‌قانون فوق که مشتمل بر هفت ماده و یک تبصره است در جلسه یکشنبه پنجم بهمن ماه یک هزار و سیصد و سی و هفت به تصویب مجلس شورای‌ملی رسید.
‌رییس مجلس شورای ملی - رضا حکمت ‌قانون بالا در جلسه 1337.12.9 به تصویب مجلس سنا رسیده است.


500 کاراکتر باقی مانده

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری