جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام
×

دلیل درخواست بستن پست

کلیه پست هایی که جنبه تبلیغاتی داشته، محتوای اسپم و بی مفهوم در این دسته قرار میگیرند. همچنین پست هایی که به منظور گرفتن بک لینک درج می شوند شامل این مورد هستند.
حاوی مفاهیم غیر اخلاقی، سیاسی و یا توهین آمیز. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی نیاز به بررسی و یا حذف شدن دارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی با عدم جزئیات کافی و مورد نیاز. کلیه پست هایی که منظور نویسنده به وضوح مشخص نیست و نیازمند توضیحات و جزئیات بیشتر می باشند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی بی ربط با موضوعیت سرفصل کلی. کلیه پست هایی که از منظر مفهوم و مضمون ارتباطی با عنوان اصلی سوال ندارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی دلخواه و بر پایه سلیقه. کلیه پست هایی که یک پاسخ مشخص ندارند و متوانند چندین پاسخ متفاوت و صحیح داشته باشند که کاملا مبتنی بر نظر شخصی افراد هستند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی در حوزه خیلی وسیع. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی در یک حوزه ی وسیعی قرار دارند و مشخصا به یک موضوع خاصی اشاره ندارند که پاسخدهی به آن ها مستلزم تشریح مفاهیمی کلی می باشند در این دسته قرار می گیرند.
قبلا در لام تا کام مطرح شده. پست هایی که دقیقا با همین محتوا و مضمون قبلا در وب سایت لام تا کام درج شده اند، با ذکر آدرس منبع تکراری با پست حال حاضر شامل این دسته هستند. تکراری است با:
به سایر دلایل، نیازمند به بررسی توسط مدیر. به هر دلیل غیری که پست را نیازمند بررسی توسط مدیر کرده، با ذکر دلیل، در این دسته قرار میگیرد.
ارسال رای بستن

چگونه در وردپرس بدون دسترسی FTP پلاگینی را نصب یا بروزرسانی کنم؟


0
0
1400

سلام دوستان عزیز. من ایام بیکاریمو واسه دیگران پروژه وردپرس انجام میدم و تا الان تعداد زیادی انجام دادم. مشکلم اینه که الان چون تعداد بالا رفته هر روز چندتاشون زنگ می زنه و میگن برام فلان افزونه رو نصب کن یا آپدیت کن واقعا کلافه کنندس. حالا میخوام ببینم میشه یک سازوکاری طراحی کنم توی وردپرس که این قابلیت رو بدم به خود مشتری هام که خودشون بتونن پلاگین نصب یا آپدیت کنن روی هاستی که پورت FTPیش بستس؟

من خودم براشون سرور میخرم و حتی دامنشونم میخرم وقتی واسشون پروژه میزنم به همین خاطر اونا خودشون چیزی از سرور و هاست نمی دونن. با اینکه یوزرنیم و پسوورد هاست و سی پنلم بهشون میدم ولی میگن که سر در نمیارن از آپلود کردن و حتی نمیدونن پروتکل FTP یا SFTP چیه. از طرفی این جایی که ازش سرور می خرم کلا پورت FTP نداره و برای آپلود فایل های از پروتکل SFTP استفاده می کنم. ولی انگاری فرایند نصب افزونه توسط وردپرس از پروتکل FTP استفاده می کنه.

خلاصه کسی میدونه که آیا وردپرس همچین امکانی داره که بشه راش انداخت برای نصب و بروزرسانی پلاگین ها بدون درگیری با هاست و حتی بدون داشتن علم برنامه نویسی؟ دوباره میگم که پورت FTP روی سرور بسته است و روال عادی نصب پلاگین وردپرسی که از پروتکل FTP استفاده می کنه کار نمی کنه. دیگه چه راهی هست برای نصب و بروز رسانی پلاگین در وردپرس که بدون FTP بشه انجامش داد و ساده باشه که به مشتریام بگم انجام بدن؟

علمی برنامه-نویسی وردپرس
ویرایش شده در 6 سال قبل
سوال شده در سروش قادری نسب
788 امتیاز

500 کاراکتر باقی مانده

1 جواب

2

بله همونطور که گفتید، زمانی که از طریق خود وردپرس اقدام به نصب یک افزونه می کنید، از پروتکل FTP استفاده خواهد کرد. پس در صورتی که هاستی که دارید ازش استفاده می کنید پورت FTP رو بسته، تنها کاری که می تونید انجام بدید اینه که دسترسی های مورد نظر رو به دایرکتوری پروژه بدید، بعد فایل wp-config.php رو باز کنید و این خط رو بهش اضافه کنید (یا اگه از قبل هست مشابه خط پایین ویرایشش کنید):

define('FS_METHOD', 'direct');

برای دسترسی ها هم که گفتم، با فرض اینه سیستم عامل سروری که دارید ازش استفاده می کنید Linux Ubuntu هستش، باید دسترسی نوشتن write رو به این دایرکتوری ها بدید:

  • wp-content/
  • wp-content/plugins/

این نکته رو هم بگم که دقت کنید دسترسی 777 رو هیچوقت به دایرکتوری wp-content ندید. بهترین شکلی که میشه این کار رو کرد (همانطور که گفتم با فرض اینکه سیستم عامل سرور لینوکس از نوع اوبونتو هست) اینه که ابتدا مالکیت دایرکتوری /wordpress رو به Apache بدید: (همچنین با فرض اینکه وب سرورتون apache هستش)

chown -R www-data:www-data wordpress/

سپس تمام دسترسی ها رو به همون دایرکتری بدید به این شکل:

chmod u+wrx wordpress/*

الان دیگه بدون پروتکل FTP میشه پلاگین نصب کرد.

جواب داده شده در ساناز رضایی
1366 امتیاز


آهان مرسی. فقط از نظر امنیتی مشکلی نداره که به تمام فولدر وردپرس این دسترسی رو بدم؟ chmod u+wrx wordpress/* ــ سروش قادری نسب در 6 سال قبل

این دسترسی که شما دادید هیچ فرقی با دادن 777 به دایرکتوری /wordpress نمی کنه که از نظر امنیتی بنده شخصا پیشنهاد نمی کنم. همچنین دادن مالکیت /wordpress به آپاچی هم دست کمی از بد بودن دادن 777 به کل پروژه نداره. در این صورت هر اسکریپت مخرب php به راحتی می تونه فایل های پروژه رو دستکاری کنه. در کل تعجب می کنم چرا به این جواب رای مثبت داده شده. ــ سعید غلامی در 6 سال قبل

500 کاراکتر باقی مانده


جواب شما
     
.....
×

×

جعبه لام تا کام


وب سایت لام تا کام جهت نمایش استاندارد و کاربردی در تمامی نمایشگر ها بهینه شده است.

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی