جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
مجله موفقیت عرشیانی ها رو بخون و نظربده تا تو هم برنده بشی لینک ثبت نام
×

دلیل درخواست بستن پست

کلیه پست هایی که جنبه تبلیغاتی داشته، محتوای اسپم و بی مفهوم در این دسته قرار میگیرند. همچنین پست هایی که به منظور گرفتن بک لینک درج می شوند شامل این مورد هستند.
حاوی مفاهیم غیر اخلاقی، سیاسی و یا توهین آمیز. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی نیاز به بررسی و یا حذف شدن دارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی با عدم جزئیات کافی و مورد نیاز. کلیه پست هایی که منظور نویسنده به وضوح مشخص نیست و نیازمند توضیحات و جزئیات بیشتر می باشند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی بی ربط با موضوعیت سرفصل کلی. کلیه پست هایی که از منظر مفهوم و مضمون ارتباطی با عنوان اصلی سوال ندارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی دلخواه و بر پایه سلیقه. کلیه پست هایی که یک پاسخ مشخص ندارند و متوانند چندین پاسخ متفاوت و صحیح داشته باشند که کاملا مبتنی بر نظر شخصی افراد هستند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی در حوزه خیلی وسیع. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی در یک حوزه ی وسیعی قرار دارند و مشخصا به یک موضوع خاصی اشاره ندارند که پاسخدهی به آن ها مستلزم تشریح مفاهیمی کلی می باشند در این دسته قرار می گیرند.
قبلا در لام تا کام مطرح شده. پست هایی که دقیقا با همین محتوا و مضمون قبلا در وب سایت لام تا کام درج شده اند، با ذکر آدرس منبع تکراری با پست حال حاضر شامل این دسته هستند. تکراری است با:
به سایر دلایل، نیازمند به بررسی توسط مدیر. به هر دلیل غیری که پست را نیازمند بررسی توسط مدیر کرده، با ذکر دلیل، در این دسته قرار میگیرد.
ارسال رای بستن

کاربرد do و does در زبان انگلیسی


0
0
4036

سوال من اینه که دقیقا چه زمانی باید از do استفاده کنیم و چه زمانی از does؟ کلا فرق یا تفاوت این 2 تا چیه؟

استفاده ازشون توی جملات ضروری یا باید جمله حالت خاصی داشته باشه که استفاده بشه ازشون؟ این رو خاطرم هست از دبیرستان که برای سوالی کردن یک جمله ازشون استفاده میکردم، ولی چرا و به چه صورتش رو خاطرم نیست راستش. ممنون میشم توضیح بدید.

همچنین اگر do و does به زمان جمله ارتباطی دارن ممنون میشم بگید چون فکر کنم did هم از همونا مشتق گرفته شده ولی در زمان گذشته هست، پس کاربرد و استفاده از did هم مشابه همون do و does هست؟

و اینکه آیا do و does جزو افعال کمکی هستن؟ (مثل am و is و are)

مرسی

زبان شناسی انگلیسی گرامر
سوال شده در سروش قادری نسب
793 امتیاز

500 کاراکتر باقی مانده

2 جواب

3

این یکی از بهترین ویدیوهایی هست که خیلی کوتاه do و does رو در زبان انگلیسی توضیح داده و مثال هم براشون زده. پیشنهاد میکنم که ببینید:

ویرایش شده در 3 سال قبل سجاد شفی زاده <m>★</m>
11.1k امتیاز
جواب داده شده در هانیه پورزنگنه
1112 امتیاز

1
عالی بود ویدیویی که گذاشتید مررسی ــ سروش قادری نسب در 5 سال قبل

500 کاراکتر باقی مانده


4

فعل do از خانواده افعال کمکی do و have و be هست که هر سه شکل ساده غیرسوم شخص (do)، ساده سوم شخص (does) و گذشته (did) رو به خودش می‌گیره. فعل کمکی اصولا برای منفی کردن و سوالی کردن افعال اصلی به کار برده میشه. شکل منفی این فعل کمکی برای سه حالت مختلفش به صورت don't و doesn't و didn't هست. برای سوالی کردن فعل در زمان حال ساده از فعل کمکی do و does استفاده میشه:

Do you eat lunch every day? Does he sell cars?

و برای پرسش در زمان گذشته ساده از فعل کمکی did:

Did you know about the accident?

برای منفی کردن هم به مثال‌های زیر دقت کنید:

I don't like cheese. She doesn't play soccer. We didn't go to the movies last night.

نکته مهم اینه که بعد از این خانواده از فعل کمکی، فعل اصلی حتما به صورت ساده میاد.

ویرایش شده در 5 سال قبل
جواب داده شده در سعید شکوهیان
1604 امتیاز

500 کاراکتر باقی مانده


جواب شما
     
.....
×

×

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی