سلام بر شما پوینده ی راه حق
خدا هیچ چیزی را برای انسان حرام نمی کند، مگر به ضرر او باشد و هیچ چیزی را بر او حلال نمیکند، مگر به سود او باشد.
پس اگر طلا بر مرد حرام است ، قطعا به ضرر اوست و اگر نقره و پلاتین برایش حلال است حتما به سود اوست.
و علم تجربی هم این مسأله را در آزمایشگاه ثابت کرده است.
به این شرح که:
فلز طلا ( برخلاف نقره و پلاتین), خاصیت شبه القائی دارد و بر خون مردان ( برخلاف زنان) اثر منفی می گذارد.
یعنی باعث غلظت خاصی در خون ، امراض قلبی و خونی و سکته و سرطان می گردد .البته بروز این عوارض در مردان مختلف، متفاوت است.
به عبارتی واضح تر، علم تجربی ثابت کرده که زیر پوست مردان، چربی کمتری نسبت به پوست زنان وجود دارد. و طلا ، حاوی اشعه های یونی است که می تواند از پوست کم چربی بدن مردان، رد شده و روی گلبول های بدن تاثیر منفی گذارد.
به این شکل که ؛ ورود یون های طلا در خون، موجب زیاد شدن تعداد گلبول های سفید می شود. و با بالا رفتن تعداد گلبول های سفید، تعداد گلبولهای قرمز به دلیل عدم وجود فضای کافی به تدریج کاهش می یابد و تعادل میان گلبولهای سفید و قرمز به هم می ریزد. به همین دلیل مردان به کم خونی و در نتیجه به سرطان خون یا بیماری های کبدی مبتلا می شوند.
اما لایه محافظ چربی بین پوست و گوشت بدن خانمها مانند سدی محکم مانع از رسیدن اشعه های مضر طلا به بدن می شود بنابراین روی گلبولهای سفید خون خانمها نمی تواند تاثیر منفی گذارد.
علاوه بر این، استفاده از طلا توسط مردان ( حتی در کوتاه مدت) ، روی تمام هورمونها به ویژه هورمونهایی که از ناحیه هیپوفیز در بدن پخش می شود تأثیر منفی می گذارد ، هورمون های پرولاکتین و FSH بیشترین تأثیر منفی را از طلا می گیرند.
همچنین ، طلا موجب کاهش ترشح تستسترون و کمبود اسپرماتوزوئید، کاهش قدرت جنسی و در نتیجه عقیم شدن مردان می شود.
البته، در برخی شرایط، از طلا و سایر فلزات از قبیل نقره به عنوان درمان استفاده می شود، مثل: دندان سازی و جراحی استخوان ها . که در این موارد استثناء ، چون برای برطرف کردن مشکل و بیماری ایجاد شده مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده از طلا ایرادی ندارد.
طبق شواهد در طب سنتی چینی و در طب سوزنی گاهی برای درمان برخی بیماری ها از سوزن های طلایی یا نقره ای استفاده می کنند.
اما پلاتین یا نقره، حلال است چون که ؛هیچ یک از اشعه های منفی طلا را ندارد و برای مردان نه تنها ضرر ندارد ، بی فایده نیز نمی باشد. پس خداوند متعال، حکم استفاده از آن را حلال دانسته است.