جستجو در بخش : سوال جواب منابع اسلامی لغت نامه ها قوانین و مصوبات نقل قل ها
×

فرم ورود

ورود با گوگل ورود با گوگل ورود با تلگرام ورود با تلگرام
رمز عبور را فراموش کرده ام عضو نیستم، می خواهم عضو شوم
×

×

آدرس بخش انتخاب شده


جهت کپی کردن میتوانید از دکمه های Ctrl + C استفاده کنید
رویداد ها - امتیازات
در حال بارگذاری
×

رویداد ها - امتیازات

برای بررسی عملکرد فعالیت و امتیازات خود باید در وب سایت وارد باشید. در صورت عضویت از بخش بالای صفحه وارد شوید، در غیر این صورت از دکمه پایین، مستقیم به صفحه ثبت نام وارد شوید.

×
×
کد تخفیف اسنپ تاکسی با 50% تخفیف! دریافت کد
×

دلیل درخواست بستن پست

کلیه پست هایی که جنبه تبلیغاتی داشته، محتوای اسپم و بی مفهوم در این دسته قرار میگیرند. همچنین پست هایی که به منظور گرفتن بک لینک درج می شوند شامل این مورد هستند.
حاوی مفاهیم غیر اخلاقی، سیاسی و یا توهین آمیز. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی نیاز به بررسی و یا حذف شدن دارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی با عدم جزئیات کافی و مورد نیاز. کلیه پست هایی که منظور نویسنده به وضوح مشخص نیست و نیازمند توضیحات و جزئیات بیشتر می باشند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی بی ربط با موضوعیت سرفصل کلی. کلیه پست هایی که از منظر مفهوم و مضمون ارتباطی با عنوان اصلی سوال ندارند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی دلخواه و بر پایه سلیقه. کلیه پست هایی که یک پاسخ مشخص ندارند و متوانند چندین پاسخ متفاوت و صحیح داشته باشند که کاملا مبتنی بر نظر شخصی افراد هستند در این دسته قرار می گیرند.
محتوایی در حوزه خیلی وسیع. کلیه پست هایی که از نظر محتوایی در یک حوزه ی وسیعی قرار دارند و مشخصا به یک موضوع خاصی اشاره ندارند که پاسخدهی به آن ها مستلزم تشریح مفاهیمی کلی می باشند در این دسته قرار می گیرند.
قبلا در لام تا کام مطرح شده. پست هایی که دقیقا با همین محتوا و مضمون قبلا در وب سایت لام تا کام درج شده اند، با ذکر آدرس منبع تکراری با پست حال حاضر شامل این دسته هستند. تکراری است با:
به سایر دلایل، نیازمند به بررسی توسط مدیر. به هر دلیل غیری که پست را نیازمند بررسی توسط مدیر کرده، با ذکر دلیل، در این دسته قرار میگیرد.
ارسال رای بستن

مفهوم و تلفظ غزل 282 از دیوان اشعار سعدی


1
0
1713

چو عمر خوش نفسی گر گذر کنی بر من / مرا همان نفس از عمر در شمار آید (غزل ۲۸۲)

دوستان هنگام خوانش این بیت از سعدی این موضوع برایم کمی گنگ است که در کدام قسمت مصراع اول باید درنگ نمود؟

چو عمر، خوش نفسی گر گذر کنی بر من (برداشته شده از گنجور به خوانش حمیدرضا محمدی)

یا

چو عمر خوش، نفسی [دمی/لحظه ای] گر گذر کنی بر من (برداشته شده از کتاب قرابت هامون سبطی چاپ ۹۸)

گذشته از خوانش درست، سعدی می خواهد چه مفهومی را منتقل کند و این بیت چه پیامی را در بر دارد؟ [شرط خوش نفس بودن معشوق] و یا [چگونه عمر خوش با حضور معشوق عمر به شمار می آید].. کوتاه سخن! به طور دقیق متوجه نمی شوم سعدی دارد چه می گوید. (گرچه خودم فکر می کنم می خواهد این پیام را برساند که فقط آن روز هایی از زندگی من جزو عمر من خواهند بود که تو را در اون روز ها دیده باشم)

زبان شناسی ادبیات شعر-و-ادبیات
ویرایش شده در 5 سال قبل
سوال شده در amir hosein riazi
68 امتیاز


میشه بفرمایید این کدوم شعر از سعدی هست؟ نام شعر رو لطفا به عنوان سوالتون اضافه کنید. ــ محدثه حامدی نسب در 5 سال قبل
1
@محدثه.حامدی.نسب جزو بیت های آخر از غزل 282 دیوان اشعار سعدی هستش. ــ باران عزیزالسادات در 5 سال قبل

500 کاراکتر باقی مانده

1 جواب

0

با سلام معنا از حرف آمدن کسی برای نجات که � زجر دیگران را که زندگی‌اش مانند شب تار و تیره بوده نجات دهند و آن منجی را به مانند صبحی مثال زده و با نیامدن آن منجی گناهی کرده که جان فدای نان ها مانند مو زنان ای که در انتظار وقت نماز و اذان دادن باشند بخواهند جان فدایی کنند مثال زده شده و کلاً از منجی حرف می زند که نیامده و دیر کرده و دیگران هم به انتظار او در شب

جواب داده شده در سیاوش رحمتی
1 امتیاز

500 کاراکتر باقی مانده


جواب شما
     
.....
×

×

جعبه لام تا کام


لام تا کام نسخه صفحه کلید نیز راه اندازی شده است. شما با استفاده از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید دستگاهتان می توانید با وب سایت ارتباط برقرار کنید.
لیست کلید های میانبر

تبلیغات توضیحی


عرشیان از کجا شروع کنم ؟
تغییر و تحول با استاد سید محمد عرشیانفر

تبلیغات تصویری


کپی